un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Freeway Cola și Orange

6 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Freeway Cola şi Fanta sunt produse din portofoliul Lidl. Le-am luat de poftă, să văd ce gust au.

Cola e destul de bună. Dacă mâine dispar Pepsi şi Coca-Cola, aş putea bea şi Freeway Cola fără nici o problemă. Cea de portocale (era să zic cea Fanta) este doar ok, nu ceva de reţinut sau menţionat. Nu e la fel de acidulată ca Fanta şi s-ar putea să placă mai mult unora din acest motiv.

Le găsiţi în Lidl inclusiv la sticle mari.

    12 comentarii

  1. Asta ma gindeam si eu cand am incercat Freeway este 99,90% la fel ca si Coca Cola.

      (Citează)

  2. Consider ca Fanta originala romaneasca e o mizerie. Freeway orange asta e mult mai buna, dar am impresia ca se face in mai multe fabrici diferite, iar formula variaza de la lot la lot.

      (Citează)

  3. Am vazut si eu saptamana trecuta cand am ajuns in LIDL-ul deschis aici in Craiova, n-am luat crezand ca-i balarie dar acum ma facusi curios, cum zicem noi oltenii.

      (Citează)

  4. Am incercat si eu anu` trecut prin vara, nu e rea deloc :) fata de coca cola. ce e interesant este ca pepsi cola e de negasit in kaufland, tesco si lidl in cehia. nu stiu de ce.

      (Citează)

  5. Apropo, tie nu ti se pare o mare magarie ca sucurile mai ieftine sunt ambalate exact ca si cele cu staif ? Zic asta ca inainte de revelion am fost cu un amic sa cumparam una-alta pt petrecerea lui. Printre altele am luat si niste baxuri de Cola. Sau asa am crezut. Un bax era de Arian Cola, cu eticheta EXACT la fel ca si cu cea de Coca Cola. De ce zic EXACT ? Pentru ca era la 2.5l, adica promotie de sarbatori, cu linia aia galbena in partea superioara a etichetei, si in general, totul de la forma sticlei la ambalaj era facut ca sa semene cat mai mult cu o sticla de Coca Cola de 2.5l. Asta nu e un fel de concurenta neloiala ?

      (Citează)

  6. Cand s-a deschis in Pascani am luat si eu o doza de Freeway Cola, 1.10 lei parca. Gustul e identic cu cel de Cola original doar ca nu contine la fel de mult acid(ceea ce mie imi place) dar parca prea putin zahar. Per total, e un sortiment reusit.

      (Citează)

  7. Arian Cola lol, Adria*

      (Citează)

  8. apa nu va mai place ma?

    chiar simtiti nevoia sa va intoxicati cu toate prostiile de bauturi?

      (Citează)

  9. Mie unuia imi place Freeway mai mult ca Pepsi. Obisnuiam Pepsi inainte sa apara Lidl in locul lui Plus. De cand a aparut Freeway… doar cu aia ma intoxic. La urma urmei o moarte are omul… Freeway Orange e mai naspa decat Fanta. In schimb Freeway Lemon (Sprite) si Freeway Tonic (Kinley) sunt iarasi ok. Apa de la Lidl – Saguaro, e doar un sifon. Dreptu-i e si ieftina. Sub un leu sticla de 2 l. :)) Mie Lidl imi place. Unde pui ca e si la 30 de metri de iesirea din bloc…

      (Citează)

  10. GATA SA TERMINAT CU COCA COLA LOOLZ. FREEWAY COLA E CHIAR PERFECTA IAR DESPRE PRET ESTE PRETUL CORECT PENTRU O BAUTURA CARE O VREI SAU NU ZILNIC SE POATE SI MAI JOS LA PRET DECI FREEWAY COLA E BUNAAAAAA BUNAAAAA BUNAAAAA MERGEM LA LIDL :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus