un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Suc de…?!?

27 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Damigeana aceasta de 3 litri de suc a fost reperată în Auchan. Cel din stânga e de vişine. La alt raft era unul de zmeură, dar un roz atât de intens încât mă face să cred că de fapt e suc de marker fosforescent sau că e zmeură de pe Krypton. Dar cel galben-portocaliu din dreapta, din ce aromă credeţi că e făcut?

Din trandafir frate. E suc de trandafiri.

    11 comentarii

  1. Multumim bulgarilor pentru aceste bauturi. Si sucurile normale, gen cola sau suc de portocale acidulat, sunt ingrozitoare. Who buys this shit?

      (Citează)

  2. Dulceata stiu ca se face din trandafiri… dar suc? -cine mai credea. In ritmul asta o sa vadem curand suc de musetel sau, de ce nu, de floarea-soarelui (care cel mai bine merge cu un pumn de seminte)…

      (Citează)

  3. La prima vedere zau daca n-am zis ca e pipi de camila ;)

      (Citează)

  4. Le prezinţi într-o lumină atît de favorabilă că cititorul chiar are impresia că e suc. :) Trebuie să specifici undeva prin articol faptul că aceştia sînt nişte detergenţi foarte buni cu diferite arome.

      (Citează)

    • Habar n-am, nu l-am gustat. Nu ma pronunt la gust, dar ma intreb cine mai vrea suc de trandafiri acum.

      Mai facea bunica-mea sirop de trandafiri cand eram mai mic, dar si atunci mi se parea aiurea (suc de floare? wtf) si acum la fel. Plus ca e gretos de dulce aroma de trandafir.

        (Citează)

  5. Sa nu mai spunem de nume care e de mare angajament.

      (Citează)

  6. Problema este ca sunt o groaza de persoane ce cumpara acele porcarii. Eu la MiniMax am dat de altele http://emildragota.blogspot.com/2010/10/produse-dubioase-la-minimax.html

      (Citează)

  7. 4 lei? wtf

      (Citează)

  8. Eu folosesc o crema de maini bulgareasca de trandafiri si e super ok. Si nu, nu trebuie sa fii gheu ca sa folosesti crema de maini. :D

      (Citează)

  9. Sucul de trandafiri, facut cum trebuie, nu este gretos…
    Sucul de soc iarasi este foarte bun. Care e diferenta dintre ceai si sucul de soc?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus