un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concluzii dupa mitingul de astazi

28 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Astăzi a câştigat raţiunea în fata populismului şi demagogiei opoziţiei, care vine cu tolba plină de promisiuni fără acoperire“, a declarat Emil Boc cu zâmbetul de om care-şi păstrează jobul. O mare exagerare, având în vedere că n-au stat în sală să se bată de la egal la egal cu opoziția, ci au părăsit-o ca să nu fie suficienti participanţi pentru un vot legitim.

Trebuie terminat cu exagerările. “Vor fi 100.000 de oameni la miting!“. Momentul de cotitură a fost acum câteva luni, când Guvernul decidea micşorarea salariilor şi s-au dorit 60.000 de oameni la proteste, dar s-au strâns doar 40.000. Era clar de atunci că niciodată nu vor fi mai mulți.

Sunt curios dacă o fi făcut cineva bani prin Piaţa Constituţiei. Mergeau vândute nişte shaorma, ţigări, pizza, sucuri.

Am văzut la televizor o scenă care ar fi hazlie dacă n-ar fi atât de groaznică. O babă era la miting. A scos o umbrelă, pentru că începuse să plouă. Deci ploua şi baba a scos umbrela să o deschidă. Atâta doar că era o umbrelă portocalie. Ce? Portocaliu?!? I-au smuls unii din jur umbrela, baba n-a vrut să o dea, i-a fost luată cu forţa şi ruptă în bucăţi şi fâşii, baba căzuse pe jos peste gardurile jandarmilor, bănuiesc şi că restul zilei a plouat-o în cap, iar acum plânge și caută 10 lei să dea pe o umbrelă nouă. Noroc că n-au linşat-o.

Se pare că s-a circulat foarte bine prin oraş, în ciuda arterelor închise pentru traficul auto. Asta doar dovedeşte, dacă nu era deja clar, că în Bucureşti nu mașinile sunt multe, ci oamenii sunt nesimţiţi. Cum apar poliţiştii în intersecţii, cum tot traficul este fluent şi lipsit de probleme, chiar şi cu două bulevarde mari închise.

Update: momentul 1:25!!!

    4 comentarii

  1. de ce oare nu ma asteptam sa se intample ceva?… hmmm… poate ca trebuia sa facem si noi ca francezii sa le dam cu sticle si cataroaie-n cap

      (Citează)

  2. se vede treaba ca n-ai circulat pe podul grant…am facut 1 ora de la jumatatea podului la 1 mai cu tot cu politistii care circulau …mai ales ca astia dadeau drumu cu prioritate la autocare / microbuze si pe ceilalti ii tineau pe loc.

      (Citează)

  3. “O mare exagerare, având în vedere că n-au stat în sală să se bată de la egal la egal cu opoziția, ci au părăsit-o ca să nu fie suficienti participanţi pentru un vot legitim.” – gresit. Au fost in sala, doar ca nu au votat. Motiunea nu a picat din lipsa de cvorum ci din lipsa de sustinere. Adica n-au votat suficient de multi parlamentari “pentru”. Cat despre citatul din Boc, are dreptate in ceea ce priveste opozitia.
    PS: am vazut si eu faza cu baba, a fost epica. :))

      (Citează)

  4. @cartus
    nu trebuie sa fie greva ca sa fie aglomerat pe grant

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus