un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coca-Cola în loc de Pepsi la KFC și Pizza Hut

16 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

O revoluţie pe piaţa restaurantelor românești! KFC şi Pizza Hut renunţă la băuturile Pepsi şi vor oferi în schimb gama Coca-Cola. Ca să fiu sincer, nu prea îmi pasă, că eu nu simt mare diferenţă între Pepsi şi Coca-Cola, dar măcar va fi disponibilă Fanta peste tot, deoarece cu Mirinda nu prea mă înţeleg bine, mie parându-mi-se că are un gust prea natural de portocale.

“Decizia de a servi produsele Coca-Cola HBC în restaurantele din România se integrează într-un proces mai amplu de dezvoltare a brandurilor “Yum!” pe piața românească, un proces în care o componentă importantă este reprezentată în continuare de apropierea față de consumator. Considerăm că dinamica produselor şi ofertelor pentru clienții noştri este în concordanță cu aceea a noului partener”, comentează Mark Hilton, noul director general al brandurilor “Yum!” în România.

Asta înseamnă oficial că dinamica aripioarei prăjite de pui este în concordanţă cu dinamica băuturii Coca-Cola, sau, în traducere, Coca-Cola a dat mai mulţi bani pentru a-şi vinde produsele în aceste restaurante.

via Capital

    11 comentarii

  1. Si cand te gandesti ca Pepsi detinea KFC acu ceva vreme….

      (Citează)

  2. Crispy strips cu pepsi twist was my favorite. Cu prima ocazie o sa iau o sticla de pepsi twist din carrefour si o sa merg cu ea sa comand la kfc si o sa le las bautura lor carbogazoasa acolo :P

      (Citează)

    • Mda, de Pepsi Twist imi pare si mie rau.

      Momentan nu e o stire foarte verificata. Nu credeam ca se pot face la nivel de tara astfel de parteneriate locale, ma asteptam sa fie un contract global KFC cu Pepsi.

        (Citează)

  3. In Austria servesc Coca Cola si la KFC si la Mc. Deci cred ca e la nivel de tara. LE: Vad o chestie interesanta pe kfc.ro apare pepsi la bauturi. Pe kfc.co.at apare “bautura 0.4l” si niciun detaliu despre marca bauturii. La KFC Mariahilferstrasse Viena servesc Coca Cola. In rest nu stiu. La Mc e clar specificat pe site, Coca Cola.

    Eu inca sper ca e un zvon care nu se va confirma :D

      (Citează)

  4. E pe bune.

      (Citează)

  5. waaai, nu pot sa cred bai!!! deci pepsi twist mergea cel mai bine cu crispyurile!! nu suport coca-cola aia, mi se pare ORIBILA!

      (Citează)

  6. Mai voi lucrati la PEPSI ; )!

    Ce tot sunt chestiile aleaa retarde cu ma duc cu un PEPSI din Carefour!!?? lol

      (Citează)

  7. Eu abia aștept Cola la KFC. Întotdeauna cumpăram și o Cola pe lângă meniu, pentru că nu suport Pepsi-ul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus