un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primul concurent serios pentru Google

16 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Citez dintr-un comentariu-spam găsit la un articol de pe Realitatea ?i pe multe alte site-uri:

Apare un nou concurent ptr google “WAZZUB”. MERGI PE WWW.WAZZUB.PRO sau www.apad.ro si te poti inscrie GRATIS. VEI CASTIGA BANI. Nu ai nimic de pierdut. Nu trebuie sa platesti nimic.Tot ce ai nevoie este o adresa de e mail. Incearca si tu. Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi.Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare Wazzub va oferi 50% din profituri utilizatorilor! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati gratis. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja.Cei interesati pot accesa linkul de mai jos pentru inscriere

Wazzub frate! Acesta este concurentul pentru Google! Wazzub!

Îi şi văd acum pe toţi managerii Google punând la o parte toate acele venituri de miliarde de dolari şi, cu buza tremurândă, uitându-se unul la altul nedumeriţi, întrebându-se ce vor face acum că a apărut wazzub? Oare e cazul să-şi caute deja de muncă? Poate dacă ar fi dat şi ei 50% din venituri utilizatorilor, nu doar nimicuri aşa cum face acum Google, le-ar fi mers atât de bine…

Serios acum, cine face site-uri precum wazzub? Care e rostul?

    10 comentarii

  1. email/data harvesting.

      (Citează)

  2. wazzub.pro

    Forward thinking, gen!

      (Citează)

  3. Vorba aia: there’s no such thing as free money.

      (Citează)

  4. cam au promovare…dar buna/proasta, dar se vorbeste despre ei, INSA nu cred ca vor reusi ceva

      (Citează)

    • @Yamasha: cate un comentariu lasat la orice articol, fie el despre fundul lui Boc sau inundatiile din Buzau, nu inseamna promovare, doar spam.

      N-am inclus in citatul meu si linkul, dar avea in capat un ?ref=###### si un numar, semn ca ala de lasa spam-ul te trimitea pe wazzub din partea lui si poate lua ceva sub forma de vanzari afiliate. E doar spam, probabil nici macar unul facut de oficiali.

        (Citează)

  5. Sincer nici nu am auzite de ei până acum,dar nici nu cred ca o să mai intru vreodata acolo (a fost doar curiozitate să văd ce e,şi atât)

      (Citează)

  6. April 1, 2012 is WAZZUB DAY. Our website will go live and our members start to earn money.

    Tare sau ce?

      (Citează)

  7. pai chestia tare aici e. promovarea e gratis deoarece ei promit 50% din profit. asa ca fiecare incearca sa ia ceva din acel ipotetic profit. si micii spam eri incarca sa-si promoveze link-ul. doar ca site ul wazzub.pro este un refferal link. chiar daca nu ai postat ?ref=######. postand w w w . w a z z u b . pro nu ai facut altceva decat sa il promovezi.

      (Citează)

    • De cate ori scriu despre ceva e un fel de promovare. Asta nu inseamna ca n-ar trebui sa mai scriu despre prostii sau spam si, pana la urma, nu sunt convins ca reclama negativa e tot reclama.

        (Citează)

  8. ok. o zi placuta si multumiri ptr ceea ce faci

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus