un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Avioane in Bucuresti

25 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Uneori descopăr tot felul de lucruri ca din Dosarele X prin curțile unor fabrici. Azi, avioane și un ditamai elicopterul.

  4 comentarii

 1. Astea sunt in curtea aia militara de langa Aerofina! :-)

    (Citează)

 2. De fapt acolo e muzeu. Le-am admirat si eu intr-o vreme. Mai ca imi venea sa sar gardul si sa ma las prada vremurilor trecute.

    (Citează)

 3. Acolo este Muzeul Aviatiei, intrarea e gratuita si merita sa-i calci pragul macar o data caci pe langa avioanele si elicopterele de afara este amenajat si un hangar interesant cu istoria aviatiei romane.
  link 360 gasiti pe http://www.360trip.ro/muzeulaviatiei/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus