un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG si TP-Link dau un Nissan la concurs

24 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Îmi plac concursurile de pe site-ul eMAG pentru că nu se încurcă în premii minore. Împreună cu TP-Link dau premiu un Nissan Micra, iar la concurs participă toţi cei ce cumpără un produs TP-Link până la 31 decembrie 2011. Dacă vă doreaţi vreun router sau un switch, acum e momentul să-l cumpăraţi. Detalii și produse în pagina concurs Nissan Micra.

Trei Fiat-uri 500 la Rețeaua, un Porsche Cayman la alt concurs, BMW seria 3 la cel cu Microsoft, acum un Micra… nu-i rău.

    9 comentarii

  1. La veniturile e-mag era cam naspa sa dea premii mausi sau vouchere de 20 de lei :) .
    Un premiu de 10.000 de euro cam atate masina e bine venit plus ca expunerea marcii tp-link e mai mare fiind vorba de site-ul emag , cresc si vanzarile si suma daca ar fi bagat-o in publicitate poate nu aducea atat de mult awerness .

    Eu as fi preferat ca premiile sa fie o idee mai mici si mai multe , decat unu foarte mare si restul maruntisuri , erau mai multi multumiti si poate lupta mai acerba .

      (Citează)

  2. Cum am spus mai demult, eMAG sigur va vinde si masini daca o tin numa in premii auto. :D

      (Citează)

    • Pai culmea este ca acest premiu e dat probabil in intregime de TP-Link, ca lor li se vand produsele. Il dau pe eMAG deoarece acolo au cea mai mare “audienta” pentru a populariza concursul, dar totusi… cate routere poti vinde ca sa dai premiu o masina?

        (Citează)

  3. Salutari,

    Intervin pentru ca am vazut o afirmatie care se face mult prea usor si extrem de gresit de fiecare data: ‘la veniturile lor…etc’. Nu asa se gandesc si calculeaza lucrurile, nici in viata personala si nici in business, adica: Am bani, imi permit sa-i arunc. Banii se investesc, cu mai multa sau mai putina pricepere, pentru a produce mai multi bani. Premiile sunt din ce in ce mai consistente pentru ca volumele de vanzari/expunere justifica asta. Pe de alta parte, nu sunt multe si mici pentru ca de cele mai multe ori natura umana cere adrenalina – ceva mare sau nimic :)

      (Citează)

  4. Daca premiile sunt tot pe principiul reteau 3, cred ca se cam scufunda reteaua lor.
    Experienta personala cu Reteaua 3:
    * dupa cumparaturi mai consistente si mailuri insistente de la emag in care mi se acordau puncte am intrat si mi-am inscris codurile pentru a insuma toate punctele
    * astazi deschid din nou contul (dupa alte cumparaturi de la ei… nu de 5 lei) si surpriza… CUMPARARE SANSA! Si credite mai deloc. MULTUMESC.

    Sincer, nu am chef de quizuri si alte chestii cu antene. Am alte lucruri de facut, nu mai sunt pustan sa joc strategie si sa citesc reguli despre ce inseamna a cumpara sanse.
    Poate imi explica si mie cineva ce inseamna a cumpara sanse.
    http://awesomescreenshot.com/05cmwoi74

    Am achizitionat produse, daca imi dai un bonus, e un lucru placut, daca nu, e la fel de ok dar nu face reclama la asa ceva sau cel putin ia masuri de precautie ca jocul sa fie impartit in 2: cei care iau bonusuri pe cumparaturi si cei care combina diferite tipuri de bonusuri (inclusiv cele de cumparaturi).
    Poate aruncati o privire si la f64. Ai cont, la achizitie primesti puncte proportional cu banii cheltuiti, punctele se transforma in paritate la un curs bine stabilit. Punct. Pentru pustani poti ridica fileul cu diferite alte chestii. Dar nu cred ca pustanii fac grosul vanzarilor.

      (Citează)

    • N-am inteles-o pe asta cu Reteaua. La sfarsit de saptamana creditele se transforma automat in sanse. Daca vrei sa le transformi in carduri de cumparaturi, fa-o inainte de fiecare duminica.
      Daca n-ai chef sa mai citesti reguli pentru ca nu mai esti pustan… ok, dar orice concurs are un regulament si e bine sa-l stii. Afli acolo ca fiecare 1000 de credite inseamna o sansa la premiul de 100.000 de dolari.

        (Citează)

  5. Multumesc pentru lamuriri.
    Avand in vedere ca nu mai am de gand sa mai bag coduri, pentru tine sau cititorii tai, codurile primite azi dimineata:

    Ai 1000 CREDITE de joc cu CODUL: 8996-9825-9124-9088

    Ai 850 CREDITE de joc cu CODUL: 2781-5973-0824-0856

    O zi buna!
    :)

      (Citează)

    • Pai scopul tocmai asta este, sa aduni credite multe, iar la sfarsit de saptamana sunt convertite automat in sanse. Sansele te intereseaza, ca poate iei la final 100.000 de dolari. Cam de asta e important sa faci antenele alea si sa le repari zilnic, ca sa genereze multe credite (ale mele fac zilnic vreo 7800 de credite)

        (Citează)

  6. Sorry, not my game.
    Dar oricum multumesc mult pentru ajutor si lamuriri.
    Mult succes pentru cei 100k.
    :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus