un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Parca se cumpara mai multe masini hibride

25 Oct 2011  ·

AUTO  ·

Spune-ți părerea

lateral - toyota priusÎn fiecare zi văd cel puțin o Toyota Prius prin oraş, semn că din ce în ce mai mulţi oameni încep să aprecieze silenţiozitatea, confortul şi consumul redus al maşinilor hibride. Şi când spun că văd câte un Prius în fiecare zi, mă refer la maşini diferite, nu că ar avea vreun vecin de-al meu una şi o văd pe aceea de câte ori ies din casă la orele dimineţii, da?

Iar modelul Prius îmi atrage imediat privirea de când am făcut acel drive-test mai lung în aprilie anul acesta. Sunt şi alte modele hibride pe stradă, poate că pe multe nu le observ. Zilele trecute am văzut un Hyundai foarte mişto, o limuzină cu linii sport, iar apoi un Chevrolet Tahoe. Nu ştiu dacă sunteţi familiarizaţi cu modelul Tahoe, dar este o maşină gigantică, ceva gen Nissan Pathfinder sau Lincoln Navigator. Când a plecat de lângă mine cu zgomot silenţios ca de metrou, acţionată doar de motorul electric, mi-a venit să râd.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus