blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Start in aventura Orange Goodies Hunt din Centrul Istoric

7 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Mai ţineţi minte când am fost eu, împreună cu alţi 4 bloggeri, la o cursă prin Centrul Istoric, căutând indicii sub formă de coduri QR ascunse în diverse localuri de pe acolo? Astăzi s-a deschis cursa şi pentru marele public, iar cel sau cea care găseşte primul cele 9 indicii câştigă o tabletă Galaxy Tab de 10 inci, iar următorul premiu este un HTC ChaCha.

Aveţi nevoie de un smartphone şi de aplicaţia Orange Goodies Hunt, care este disponibilă pentru iPhone, Android sau Blackberry. Cu ajutorul ei veţi primi indicii şi veţi scana coduri QR care vă vor deschide calea spre următoarea locaţie. Concursul şi toată aventura sunt foarte mişto gândite, un fel de Amazing Race prin Centrul Istoric al capitalei, dar ca să câştigaţi şi premiile trebuie să plecaţi acum în căutarea comorilor. Dacă nu aveţi altceva de făcut, instalaţi aplicaţia pe telefon şi plecaţi acum după indicii. Pentru Android se ia din Market.

Prilejul concursului este lansarea acoperirii wifi gratuite de la Orange în aproape tot Centrul Vechi. Am scris în trecut despre reţeaua wifi, despre aplicaţie şi despre funcţionarea tehnică a reţelei.

Și un clip de prezentare:

  3 comentarii

 1. Plictisitoare obsesia Orange pentru centrul vechi, nu de alta dar sunt efectiv 1001 ALTE locuri under ar fi mult mai util si mai de efect WiFi furnizat de ei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus