un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Romantik in Brasov

18 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Acum un an mi-a recomandat cineva restaurantul Romantik din Braşov şi am mâncat excelent acolo. Sâmbătă am revenit, cu tot cu Toyota Prius, pentru o nouă porţie de mâncare tradiţională. Pe scurt, a fost exact aşa cum ţineam minte: mâncare excelentă şi multă, servire foarte bună şi atmosfera plăcută, plus cea mai mare porție de coaste văzută vreodată de mine. Eu îl consider în continuare cel mai bun restaurant din Braşov.

Am început cu o ciorbă de fasole cu afumătură, servită cu multă ceapă. Mega-genială ciorba, plină de fasole şi carne şi foarte bună la gust.


Apoi a venit un muşchi de vită cu sos de piper. Bun, mult, cu un sos alb în care erau multe boabe de piper, dar care nu te chinuiau la limbă atunci când le mâncai. Carnea a fost fragedă, chiar dacă nu cu un gust foarte puternic. 32 de lei mușchiul, încă 9 lei un orez cu ciuperci şi parcă tot atât şi o salată asortată.

Apoi coastele de porc… vai câte coaste! Când am văzut platoul m-am speriat. Şi porţia avea şi cartofi, salată, ceapă şi un sos alb de însoţire. N-am văzut niciodată o porţie atât de mare, îţi trebuie o oră să o mănânci şi spre binele tău trebuie să mergi acolo cu burta goală. 32 de lei acest întreg platou.

Restaurantul e pe strada Pictor Ștefan Luchian. Habar n-am în ce parte a oraşului se găseşte, mereu am pus navigaţia şi am ajuns la ţintă.

    4 comentarii

  1. E imposibil sa fi mancat singur tot ce e acolo :P
    Arata bine oricum !

      (Citează)

  2. Chiar ca ,si eu mananc mult dar nici chiar asa 3 feluri de mancare singur chiar nu pot sa cred.:D Oricum arata bine

      (Citează)

  3. Sa incerci si Bella Musica cand mai ajungi in Brasov. Mancare excelenta, servire ireprosabila si atmosfera relaxata, intima as putea zice. Sper ca mai exista; eu n-am mai mancat la ei de niste ani buni..este in imediata aproapiere a Bisericii Negre.

      (Citează)

  4. Vezi ca incepi sa-l iei pe grasul ala de blogger de 2 bani de sa da intelectual Arhi la cat o sa mananci , mai ramane sa incep isa canti fara tricou sa ti se vada burta :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus