un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Assassin’s Creed Brotherhood de la Ubisoft

18 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am primit un joc (legal :P) de la Ubisoft România. E vorba de Assassin’s Creed: Brotherhood, cel mai nou din seria asasinilor care se luptă în secret cu templierii în Evul Mediu. Se pare că cei de la Ubisoft sunt fani ai acestui blog şi au văzut şi afirmaţia mea de mai demult, când spuneam că seria AC mi se pare una excelentă. Iată că acum mi-au dat ocazia să explorez şi Roma şi să văd ce e nou în noul Brotherhood.

Le mulţumesc pe această cale celor de la Ubisoft!

  5 comentarii

 1. L-am jucat pe primul pe PC , dupa 2-3 h de joc m-am plictisit sa ma tot plimb prin orasul ala , prea mult ma intorceam in acelas loc . parerea nu este doar a mea , ci a mai tuturor cu care am vb despre prima varianta .
  N-am mai avut tragere de inima sa instalez si partea a 2-a insa din reviwuri se pare ca e aceeasi Marie dar cu alta palarie , adica au schimbat harta si cam atat , iar gamplay-ul de pe youtube tinde sa le dea dreptate celor ce zic ca ubisoft in loc sa faca un addon sau un update , au preferat sa il scoata ca joc de sine statator si sa isi mai rotunjeasca veniturile . :)

    (Citează)

  • Nu, al doilea a fost mult mai bun. Misiuni mai variate, arme mai misto, a fost diferenta mare de tot. Primul era repetitiv, al doilea nu.

     (Citează)

 2. Ce coincidenta. Tocmai weekendul asta s-au gandit si șiroaiele sa mi-l aluvioneze la usa PS3-ului meu.

    (Citează)

 3. Sfarsitul Brotherhood-ului te lasa total perplex si derutat :[

    (Citează)

 4. @nashu_mare Imi place cat esti de subtil :)) Noroc cu GeoHot ca a facut aluvionarile posibile pe PS3.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus