un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Burger mediteranean

2 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Din când în când simt că mă arde teancul de bani de la salariu în buzunar şi simt nevoia să scap de el, aşa că merg la Hard Rock Cafe, mănânc ceva şi beau un cocktail şi gata, s-a rezolvat!

În această ediţie (pentru alte bunătăţi daţi search după Hard Rock Cafe în caseta din dreapta sus, că am mai scris… slavă Domnului, am scris!) vă prezint burgerul…. tensiune maximă… burgerul… de care o fi?… burgerul… zgomot de tobe… burgerul mediteranean! Ştiu, nu e nici o surpriză, că scrie deja de care e în titlul postului. Acum, eu nu ştiam că grecii şi ăştia din jur o trăgeau puternic pe burgeri, dar nu contează: babanul acesta e deosebit de bun şi mi-a plăcut mai mult decât Legendary Burger, adică ăl mai tare de la HRC, mâncat de mine cu altă ocazie.

burger mediteranean la hard rock cafe

burger mediteranean la hard rock cafeSecretul mi l-a zis data trecută un ospătar, anume să cer carnea făcută mediu, astfel încât iese mai moale şi mai suculentă, nu uscată ca să te chinuie la stomac. Chiar se cunoaşte diferenţa, mai ales la o bucată de carne aşa groasă. Nu se vede bine în imagine, dar chifla e aurie la culoarea miezului, sub carne e o felie de roşie şi nişte salată, deasupra e brânză feta şi cică mai include şi nişte măsline şi ceapă. A venit şi cu un sos tzatiki lângă el, plus garnitură de cartofi prăjiţi. Bun, bun, 45 de lei cu totul. Cereţi şi nişte ardei jalapenos şi “ascundeţi” câteva astfel de feliuţe prin burger, pentru a completa experienţa cu lacrimi de crocodil, dar să vedeţi atunci cât de bine intră mâncarea.

Ce mă dezamăgește mereu la HRC e că nu găsesc un cocktail care să-mi placă. Am băut diverse, am gustat cred că din toate din meniu, dar n-am găsit nici unul care să zic că ar putea fi preferatul meu şi la care să mă gândesc ca fiind motivul pentru care vreau o primă grasă. Ba au prea multă gheaţă, ba prea puţină băutură, de le termin imediat şi apoi mă gândesc “stai aşa… cu ce-a fost asta?!?”, ba pur şi simplu sunt cam banale, deşi în imaginile din meniu arată excepţional.

În caz că nu e clar, am vorbit întotdeauna de Hard Rock Cafe-ul acela de renume mondial, deschis şi la noi în Herăstrău lângă Pavilionul H, nu de restaurantul cu acelaşi nume din Drumul Taberei.

    3 comentarii

  1. Sunt si eu un mare cautator de burgeri de calitate , datorita blogului tau am ajuns si eu la HRC , am gustat un Legendary Burger si nu am fost dezamagit decat de calitate chiflei care mi s-a parut banala , carnea in schimb si restul au fost delicioase , am incercat deasemenea si desertul recomandat de tine, si a fost delicios. Iti multumesc pentru o masa buna si o gaura in buget. Eu am incercat si burgeri de la Ruby , si acum 1 an cand am fost ultima oara , erau buni , acum au auzit ca si-au cam pierdut din calitate.

      (Citează)

  2. Hehe, daca imi dai pe mail o adresa postala, am un cadou pentru tine, ca tot esti fan de HRC. ;)

      (Citează)

    • Nu pot, e secreta aia :P

      @Sorin: sa-l incerci candva si pe cel Mediteranean, e ok. Am mancat anterior si un Bacon Cheeseburger, bun si ala si mai ieftinache.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus