un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce telefoane au ales specialistii

2 Feb 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii


V-am zis ieri de concursul Gadgeteer şi sper că deja v-aţi înscris, pentru că se dau ca premii cele trei smartphone-uri care vor ieşi în fruntea topului publicului. Între timp noi, membrii Gadgeteer.ro, ne-am anunţat deja topul personal. Al meu a fost Desire Z, iPhone 4 şi Galaxy S, dar acum am ocazia să văd şi ce-au votat ceilalţi.

Ionuţ Balan: Desire clasic, Optimus 7, iPhone 4
Dan Dragomir: Desire HD, iPhone 4, Nokia N8
Răzvan Baciu: iPhone 4, iPhone 3GS, Optimus 7
Vali Birzoi: Desire HD, iPhone 4, Galaxy S
Marius Pahomi: iPhone 4, Desire, Galaxy S
Alex Rădescu: Desire HD, iPhone 4, Optimus 7/Nokia N8
Cristi Dorombach: Desire clasic, iPhone 4, Blackberry Storm 2
Adrian Seceleanu: iPhone 4, Blackberry Bold 9700, Galaxy S
Victor Kapra: Desire Z, iPhone 4, Galaxy S (m-a copiat, clar! :)
Matilda Tanascov: iPhone 4, Desire HD, Desire Z

Aşa cum arată lucrurile, 7 oameni din 11 au pus pe primul loc un HTC cu Android, fie el Desire HD, Desire Z sau cel clasic. Eu v-am explicat deja că n-am vrut să votez cu cel clasic, deşi mi se pare că a dominat anul 2010, doar pentru că între timp a apărut şi Z-ul, care îl îmbunătăţeşte suplimentar şi prefer să-l premiez pe acesta care are un viitor mai lung în faţă. Mă temeam că iPhone 4 va acapara acest top, dar se vede Android-ul ne-a impresionat pe toţi. Poate explicaţia e şi în faptul că toţi aceşti oameni de mai sus sunt foarte activi, au de urmărit bloguri, twitter, comentarii, RSS-uri, net şi mail, ceea ce Android face mai bine în multitasking. Oricum, iPhone 4 a strâns celelalte 4 voturi din 11, părerile fiind deci clar împărţite între HTC sau Apple, cu Samsung veşnic în afară primului loc.

Pe total iPhone 4 e menţionat de 11 ori, adică fiecare l-a inclus în topul său, Desire HD de 4 ori, Desire Z de 3 ori, Desire clasic tot de 3 ori, Galaxy S de 5 ori, dar mereu la final, iar singurul terminal cu Windows Phone 7 care intră în top este LG-ul Optimus 7. Nice.

Acum rămâne să vedem şi topul publicului, unde se poate vota până pe 15 februarie.

    5 comentarii

  1. Cred că la votul publicului lupta se va da între Galaxy S şi iPhone 4 sau cine ştie poate HTC va ieşi cu vreun model în faţă. Chiar va fi interesant de văzut.

      (Citează)

    • @Emil: eu zic ca la votul publicului iese iPhone 4 direct :p Oricum, se vede aici un dezavantaj al HTC-ului, pentru ca au multe modele si toate bunicele, voturile se impart intre ele. Apple si Samsung au marsat pe un singur varf de gama.

      @ADrianG: era oarecum de asteptat. Daca nu ma insel, Razvan a avut 3GS inainte de 4 si a scris chiar si atunci ca iPhone 4 nu aduce mare branza in plus fata de 3GS.

      @Victor: done!

        (Citează)

  2. Iphone 3GS :)) tare faza, am ras. Si da, dupa cum spuneam si intr-un alt comentariu, era evident ca o sa fie iphone4, duh.

      (Citează)

  3. Pune si tu un semn vesel la chestia aia cu „m-a copiat, clar”. Unii sunt asa, mai creduli si chiar o iau in serios :)

      (Citează)

  4. Specialisti? Trist.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus