un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aripioare la Domino’s Pizza

14 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am luat, mai mult de poftă, o porţie de 8 aripioare de pui cu cartofi wedges de la Domino’s Pizza. Ştiu că imaginea ataşată nu e cine ştie ce, dar am făcut-o în grabă, că abia aşteptam să le mănânc. Aripioarele au fost excelente, cu multă carne, gustoase, date cu nişte sos barbeque, dar fără a fi picante şi mai ales fără crusta aia nasoală de la KFC. Cartofii au fost foarte buni, n-am ce comenta despre ei.

La 15 lei toată combinaţia, e o afacere mult mai bună decât meniul de 8 aripioare de la KFC, de exemplu, mai ales că a inclus și o cutie de suc, fiind promoție.

Aripioare cu cartofi la Domino's Pizza

Aripioarele erau învelite în staniol și puse într-o cutie, iar cartofii în altă cutie. I-am răsturnat lângă aripioare pentru fotografie.

    5 comentarii

  1. Am luat si eu de mai multe ori. Pretul este super ok. Cartofii au un gust chimic, probabil din cauza aromelor.

    Mie imi ies insa aripioarele mult mai bune in fripteoza si cu sos buffalo in timp mai scurt decat imi vine comanda de la ei (30-40 de minute).

    PS: Si asa mi s-a umplut frigiderul de suscuri la cutie (Cola, Fanta, Sprite), de care eu nu consum.

      (Citează)

  2. Multe.

    Uite ca m-am dus la frigider in mijlocul comentariului sa verific. Sunt 5 cutii, deci 40 de aripioare.

    Da, desi arunc saptamanal o gramada de cutii, sucuri nu beau.

      (Citează)

  3. Deja imi ploua in gura:) Imi plac la nebunie aripioarele mai ales alea picante gen de la KFC! Dar sigur o sa incerc si pe la Domino sa imi fac o parere arata f bine cel putin in poza:P Eu unu prefer mancarea mai rafinata gen fructe de mare , caviar cum gasesti la Restaurant Istria dar dupa specialitatile din fructe de mare sunt aripioarele picante !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus