un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza Domino’s

4 Dec 2010  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Acum ceva vreme citisem că Domino’s Pizza, care cred că e cel mai mare lanţ de pizza cu livrare din lume, vine şi în Bucureşti cu o strategie destul de agresivă de cucerire a pieţei. După care nu am mai aflat nimic o vreme, până când, total întâmplător trecând prin Pipera, am dat de ei. Ieri am luat şi pizza.

Eu am fost la locaţia din Pipera, care de fapt este între Barbu Văcărescu şi noua pasarelă făcută spre Pipera, spre Porsche, undeva vizavi de Poliţie. Fac livrări şi au şi magazin în care poţi să intri şi să comanzi ce vrei, ridicând tu produsele. Am înţeles că ar fi acelaşi lucru şi pe B-dul Ferdinand undeva.

Am luat 3 pizza (da, trei, stfu, nu sunt gras, doar am oase mari!), că era ofertă. O pizza mare (37,5 centimetri, deci virgulă 5, nu fix 37 nici fix 38) costă 39 de lei, dar până la sfârşitul anului se dă cu 30 de lei, un preţ bun. Chiar şi Extravaganza, pizza lor amiral, care e 44 de lei în mod normal, costa tot 30. Au şi pizza mai mică, dar nu mai ţin minte preţul, livrează şi sucuri, apă, desert şi altele. Poţi să-ţi faci şi propria pizza cu ce ingrediente vrei, dar costă mai mult decât cele propuse.

Pizza de mai jos este Chicken Bacon, cu pui, bacon, ceapă, ardei şi roşii, dar am cerut porumb în loc de ceapă şi mi-au înlocuit. S-a dovedit a fi cam grea, baconul e din acela afumat şi greu la stomac şi porumbul trecut prin cuptor n-a ajutat prea mult. Blatul e mediocru, nu foarte pufos şi cred că trebuia să apelez la o opţiune de alt blat făcut după o reţetă specială, pentru 2 lei în plus.



Următoarea este o pizză Extravaganza, care are pe ea caşcaval mult, şuncă, pepperoni, vită, cârnăciori, ceapă, ardei, ciuperci, măsline.

Şi apoi o pizză Rustică, făcută cu caşcaval, pepperoni, ardei gras, cârnăciori şi ceapă.

În cele 10 minute petrecute la o măsuţă din magazin, aşteptând să fie gata pizza, am observat că veneau pe bandă rulantă comenzile. Era vineri, ora 9 seara, dar oamenii erau bine ocupaţi cu cererile din zona Pipera. Casierii, cei care primeau telefonic comenzile, vorbeau engleza destul de bine şi zic asta deoarece la un moment dat preluau comenzi în engleză pe ambele linii telefonice. Amuzant a fost şi când s-a întors un şofer de la o livrare şi, cu o față siderată, a zis că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat, a livrat o comandă de 84 de lei şi n-a primit nimic bacşiş. I-a zis “americanu” thank you şi la revedere!

Mai jos o poză şi cu interiorul magazinului şi cu o maşină de livrare. Îi găsiţi prin www.dpm.ro.


    12 comentarii

  1. Cand au preturi atat de mari pentru o pizza (la acelasi pret ai de la Jerry’s – care nu e un monument de pizzerie de buget- 40 de cm diametru la o pizza customizata), oamenii nu prea dau bacsis. Cumparatorii presupun, poate incorect, ca angajatii au si salarii mari.

      (Citează)

    • E mai scumpa la Jerry’s. In plus, Domino’s vine cu un brand care e greu de ignorat, mai ales daca-si creaza si niste awareness si publicitate pentru el.

      Oricum, observ ca lumea se orienteaza spre pizza tot mai mare. Jerry’s o are pe asta de 40 cm, Trenta a introdus aceasta marime pentru 6 tipuri de pizza, Dominium are una de 42 cm daca tin bine minte. Fie mananca lumea mai mult fie e tot mai rentabil sa imparti costul cu niste prieteni/colegi.

        (Citează)

  2. E mai ieftina de obicei. Acum cu oferta speciala e mai scumpa.

    Pe mine, ca pe majoritatea cumparatorilor, brandul de pizzerie ne lasa rece, atat timp cat exista zeci de pizzerii si probabil fiecare cartier are cel putin un loc cu pizza mult mai buna sau, daca vrei tu, comparabila. (Eu prefer intotdeauna modelul italian de pizza in defavoarea celui americanesc)

    Cat priveste marimea, problema e invers, procucatorii cu un anume brand, ala de care vorbesti tu, fac pizza mica la misto. Cum sa iei o pizza care e jumate coaja si costa mult peste cat costa intr-un restaurant decent? De abia de la 40 de cm, produsele lor devin rentabile.

      (Citează)

  3. O comparatie cu Pizza Hut/Jerry’s/Dominium se poate la gust ?
    Stau in sudul orasului si vreau sa stiu daca se merita sa incerc pizza lor.

      (Citează)

    • Pai e chestie de gust :P

      Nu te baga la bacon, mi s-a parut cam nasol. Mergi pe Rustica sau Extravaganza, mai ales ca e oferta si economisesti vreo 13 lei. Nu mori daca incerci o data sa vezi cum e.

        (Citează)

  4. Dupa chinuri legendare, am incercat si eu. Partea naspa e ca nu merge de la munca, pentru ca m-au sunat dupa ce am dat comanda, ca nu pot livra in zona mea dar ca au o veste buna pentru mine, daca astept pana in februarie vor mai deschide un magazin la gara. Cred ca o sa mor de foame pana atunci.

    Acasa, in schimb, au venit in vreo juma de ora. Am luat o mexicana impreuna cu oferta de aripioare picante. M-as fi asteptat sa fie mai picante. Ambele. Mexicana ar necesita niste porumb. Si ma cam enerveaza carnea tocata care e foarte grea. Sau o fi baconul?…

      (Citează)

  5. Tinand cont ca suntem o tara , saraca (cum zic unii, dar mai indicat ar fi slab industrializata), deci cu putere mica de cumparare, preturile la pizza sunt destul de mari.
    In Italia , o pizza de 30 cm, pleaca de la 5 euro pana la un maxim de 10 euro.
    pretul depinde de ingrediente, in plus unii ofera transportul pana acasa gratis sau o cutie de cola pt fiecare pizza.
    Ca si gust nu cred ca se compara, dupa ce vad in poze mi se par prea incarcate, deci blatul se coace mai greu
    Deci la noi profita “afaceristi” si de pizza…….

      (Citează)

  6. Incercati Pizza Dominium este foarte buna … si au o oferta greu de egalat :P a doua pizza gratis indiferent de marime numai ca ce-a mai scumpa o platesti … v-as recomanda o pizza Dominium XXL 42cm – Cu 5 ingrediente la alegere (fara Mozzarela si Sos , care sunt orikum) si k pret e foarte ok :P 36,5 RON (Una + Una Gratis)…si au un sos de usturoi :X:X hmmm .. http://www.livrare.pizzadominium.ro/003/menu.php .. k sa vedeti lista de preturi ..

      (Citează)

  7. Pizza dominium a fost egalata si intrecuta de mult de Domino’s Pizza, luand in calcul si calitatea si consistenta. Am mancat la dominium si cand am ridicat felia de pizza au cazut toate topingurile, gust de parca mestecam guma. Acum este doar parerea mea si a inca catorva sute de oameni, domino’s pizza reprezinta nu numai calitate ci si incredere. Recunosc nu sunt cei mai iefitini de pe piata dar raportul calitate pret este excelent, iar timpul de livrare acasa este foarte scurt.
    RECOMAND CU INCREDERE DOMINO’S PIZZA.

      (Citează)

    • Slick, imi vine sa te intreb cati bani ai luat pentru comentariu acesta :P Am mancat si eu la Domino’s, e buna dar nu te da pe spate. In plus, la Dominium merg mai mult pentru burito, salate, frappucino, desert Marchiza, din astea. Pizza a devenit un fel de aperitiv si parca prefer sa experimentez ingrediente mai exotice pe ea.

      Am vazut ca se va deschide Domino’s si pe Buzesti, aproape de Piata Victoriei, unde se faceau demolarile.

      Culmea, de la o vreme parca sunt fan al pizzei subtiri, italienesti. Aia de la Buongiorno au una buna, dar e greu de ajuns pe acolo.

        (Citează)

  8. Adevaru e unul trist.Romanului ii place in general mancarea proasta dar sa fie multa si ieftina.putini stiu ce sa aleaga…sa dea un ban dar sa guste cv special.Este vorba de calitate-cantitate-pretz.eu am mancat si la jerys aia..si pizza hut si multe alte pizzeri dar nu se compara cu DOMINO’S,angajati amabil,curat,rapid.si cel mai important..foarte gustos..nu se calicesc la topinguri sau la motzarela.chiar are gust.merita toti banii

      (Citează)

  9. negoescu maria

    20/01/2014 la 5:35 PM

    am cumparat vineri seara,16.01 pizza din marele lant DOMINO-S cu pui.copilul meu s-a INTOXICAT,facand o forma de alergie severa.si acum are caputul umflat,nu mai spun de eruptia cutanata,care nu stiu cand o sa treaca.multumesc frumos.O SA MAI CUMPAR DE LA VOI.VANZARI PLACUTE

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus