un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Intoarcerea Blenderului

17 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Banane, ananas, papaya galbenă, papaya roşie şi guave, cu un pic de iaurt pentru a face combinaţia mai fluidă. A fost cea mai bună reţetă de până acum, foarte bună la gust şi răcoritoare pentru că tocmai scosesem totul din frigider. Îmi place tot mai mult blenderul ca idee, mai ales când am nevoie doar de două minute pentru a face o astfel de băutură.

Vedeţi şi episoadele anterioare, unu şi doi.

Blenderul e un Philips HR2161/40 ce costă 239 lei, cu vas de 2 litri, viteză variabilă, buton de gheaţă şi mod Pulse, adică bagă turaţia maximă doar cât ţii tu apăsat. În plus, pe lângă vasul principal a venit şi cu unul care funcţionează ca râşniţă de cafea, condimente şi altele.

    9 comentarii

  1. Semeni un pic cu Megamind dacă stau să mă gândesc bine :))

      (Citează)

  2. Esti din ce in ce mai bun :) Felicitari!

      (Citează)

  3. @alexandru savu:

    :))))

    @nwradu:

    bravo man, la tot mai multe retete !!

      (Citează)

  4. Seamana un pic cu Brain din Pinky and the Brain.

      (Citează)

  5. Nu, ca m-am uitat pe mobil, cand am ajuns la un hotel cu wireless gratis(deci ieftin) si nu se vedea prea clar. Salut ideea care imi aduce aminte de subtilitatile lui Tarantino. Esti deci pe calea cea buna. Ce ar mai trebui sa faci ca sa ajungi acolo e sa bagi banda cu rasete, sa se prinda lumea cand faci un banc cum e ala cu “cea mai iefti…/naturala”.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus