un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Blend me baby one more time

12 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Alt clip, altă reţetă. De data aceasta ceva tropical, cu ananas, mango, banane şi iaurt. După ce am terminat clipul am băgat şi două linguri de îngheţată de vanilie în blender, ca să fie mai rece totul şi cu încă o aromă la bord. Primul episod poate fi văzut aici.

Blenderul e un Philips HR2161/40 cu vas de 2 litri, viteză variabilă, buton de gheaţă şi mod Pulse, adică bagă turaţia maximă doar cât ţii tu apăsat. În plus, pe lângă vasul principal a venit şi cu unul care funcţionează ca râşniţă de cafea, condimente şi altele.

    9 comentarii

  1. so, asta e a doua oara, il speli si-l impachetezi frumos, in dulap cu el.

      (Citează)

    • @add: mai am un clip filmat cu felul in care il spal :P

      @Ovi: eh, sa zicem ca stateam eu aiurea, desi incep sa fac burta si ar trebui sa fac niste abdomene.

      @mouse: nu cred asta, desi ar fi interesant de vazut cum se fac terci. Problema e ca dupa primele secunde ar fi toate componentele lipite de pereti, pe cand asa le tine iaurtul pe loc.

      @nashu: ai uitat parul de Captain Caveman :P Data viitoare o sa ma imbrac la frac si o sa fac sarmale, ca sa fii fericit. Camera nu prea am cum sa o schimb, asa e aparatul foto si n-ai ce-i face.

        (Citează)

  2. Esti nitel gravid, cand te intorci dupa ingrediente ramane puloverul umflat inspre camera :)

      (Citează)

  3. Ca sa mearga treaba mai bine, ar trebui sa adaugi componentele lichide la sfarsit, dupa ce alea solide s-au facut terci :)

      (Citează)

  4. Alta fata de masa/musama
    Tic-tac si zgomot de fond ca in filmele romanesti despre “inainte de ’89”
    Pulovăr si camasă cu burta, ca sa atraga femeile

    Pentru urmatoarea reteta: sarmale stii sa faci?

      (Citează)

  5. Sarmalele tot la storcator le faci?

    Eu sunt curios cum arata ceasul ala care se tot aude.

      (Citează)

    • Teoretic poti face sarmale, ca amesteci carne tocata cu ce se mai pune in sarmale. Ceasul e unul de perete, luat acum multi ani dintr-un magazin gen Obor sau ceva asa.

        (Citează)

  6. E din ala cu bratara? Suna a din ala cu bratara.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus