un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

In caz ca ati ratat – blenderul!

23 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Simt că nu mulți dintre voi au avut ocazia să vadă în timpul săptămânii clipurile în care bag fructe în blender și mă strâmb de gustul lor. Iată-le mai jos pe toate trei, gata de privit în această zi plictisitoare.Blenderul e un Philips HR2161/40 ce costă 239 lei, cu vas de 2 litri, viteză variabilă, buton de gheaţă şi mod Pulse, adică bagă turaţia maximă doar cât ţii tu apăsat. În plus, pe lângă vasul principal a venit şi cu unul care funcţionează ca râşniţă de cafea, condimente şi altele.

Update: și înghețată de fructe de pădure.

  2 comentarii

 1. Ce amuzant erai la inceput cand adaugai ingredientele pe gaura mica de deasupra!

    (Citează)

 2. Awww, fata de masa cu floricele. Ce dragut :P Recunoaste ca vrei sa-ti faci blog de retete si te ascunzi dupa blender! Btw, daca ala era compot de fructe, nu prea avea vitamine – se cam pierd la fierbere. Dar oricum, e o treaba foarte healthy pe langa McChicken-ul pe care l-am mancat eu ieri.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus