un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclame de campioni

23 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Omniasig şi RCA-ul ieftin
“La Omniasig noi cu toţii lucrăm ca să vă oferim asigurările de care aveţi nevoie. Chiar şi eu, preşedintele companiei.”[…] Clipul e aici.

Sunt mândru de Omniasig! Uite dom’le o companie în care inclusiv preşedintele ei lucrează, nu doar o freacă inutil în timp ce alţii fac munca, aşa cum se întâmplă în restul firmelor. Încă sunt cutremurat de îndrăzneala de a-i cere chiar şi şefului companiei să lucreze; cine ar fi crezut că ştie? că e posibil să lucreze? N-am fost niciodată mai mândru de atât că am CASCO la ei…

BCR şi banking-ul
Ştiţi spoturile. Ideea “cu cine faci banking?” e mişto, dar ultimul nu prea se potriveşte. Un om împinge o maşină rămasă fără combustibil până la o staţie peco. Acolo refuză totuşi să alimenteze, pentru că nu putea plăti cu cardul BCR. El face banking cu BCR şi strânge nişte puncte de loialitate plătind cu cardul. Foarte drăguţ.

Dar de ce nu are benzină în maşină, dacă face banking cu unii atât de cool precum BCR-ul? Dacă ar fi împins la un Ferrari, mai ziceam, dar împinge la un Polo, o chicineață mică şi cam gay în respectiva culoare. Cât consumă un Polo? Un plin la două luni? Nici în aceste condiţii n-a avut bani să-i facă plinul? Poate o fi de două luni pe drumuri, tot căutând un loc unde să ia şi punctele de loialitate.

    10 comentarii

  1. tare de tot asta cu banking-ul :))). Vai de steaua natiei, strangatoare de puncte (Cora, Real, carti de credit…)

      (Citează)

  2. ”Cât consumă un Polo? Un plin la două luni?” crezi ca autobuzele cu care mergi consuma un plin la 2 luni? polo cam 8 urban,si 6 exterior[litri/100km..]..si n’am polo..si nu lucrez la omniasig…si chiar nu conta masina in reclama..ma rog..:D

      (Citează)

  3. tu nu ai polo si vorbesti ca sa nu adormi , in schimb eu am si vorbesc de ce stiu. maxim 7 oras condus civilizat si max. 5,2 la 120 km afara. bai eden cand o sa fi mult mai destept o sa-ti cumperi un polo si fara sa faci baking la bcr

      (Citează)

    • Adevarul e ca si eu imi bazam spusele pe mersul cu un Polo. Motor de 1.2 parca, 3 cilindri, consuma mai putin decat o femeie la regim venita la un chef naspa.

        (Citează)

  4. pt tecu.tecu.nu vorbeam daca nu cunosteam situatia.are prietena mea polo 1.2 60 cai, si chiar atat consuma.aceeasi masina poate consuma diferit in functie de cum este condusa,cum a fost obisnuita…nu trebuie toti sa aiba acelasi consum. daca tu consumi mai putin,probabil conduci mai la consum…nu tre sa faci tu pe desteptu.

      (Citează)

  5. tecu, nu stiu ce polo ai tu, dar cat de mult te-ai chinui, nu scoti la un polo un consum pentru un plin la 2 luni. consuma mult pentru cat de micuta este. daca tu ai bani sa-ti faci plinul mereu, bravo tie.

    si culoarea respectiva nu arata deloc “gay”, cum spui tu. vesela poate ar fi cuvantul potrivit, ‘gay’ nu e adjectiv descriptiv. :)

      (Citează)

    • Cum nu?

      gay

       /geɪ/ Show Spelled [gey] Show IPA adjective, -er, -est, noun, adverb
      –adjective
      1.
      having or showing a merry, lively mood: gay spirits; gay music.
      2.
      bright or showy: gay colors; gay ornaments.
      3.
      given to or abounding in social or other pleasures: a gay social season.

        (Citează)

  6. deci, sa inteleg ca in romana e culoare homosexuala? :)

      (Citează)

  7. eliza,nu le mai raspunde,sunt genu de oameni cu viatza pe net,shau acolo consuma gaz… nwradu e ud acum ca i’a raspuns o fata pe blog…trist frate

      (Citează)

  8. a..si tecu ala…. cum ”condus 7 maxim civilizat” pai daca e condus civilizat nu e maxim:D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus