un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nexus S – iata ce am scris pana acum

24 Jan 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Am tras tare cu Nexus S pentru că e telefonul momentului şi toţi vreţi cât mai multe detalii despre el. Beneficiind de faptul că Evomag mi l-a dat imediat ce-a venit în ţară pentru a face acest review în exclusivitate, weekendul trecut i-am făcut fotografii şi am filmat trei clipuri video în care arăt şi vorbesc despre telefon, carcasa, interfaţă, noutăţile din Android 2.3 şi cum merg diverse aplicaţii pe el.

Aşadar, iată ce puteţi citi şi vedea până acum

Urmează şi un post în care vă arăt fotografii făcute cu Nexus S, ca să apreciaţi singuri calitatea camerei foto, şi apoi bineînţeles un review complet.

Nexus S: urmaşul lui Nexus One este un telefon fabricat special de Samsung pentru Google şi rulează direct Android 2.3. Are ecran Super AMOLED de 4 inci diagonală şi rezoluţie 480×800 px, curbat foarte uşor (aproape insesizabil), procesor Cortex A8 la 1 GHz, 16 GB de memorie internă, conectivitate HSPA şi WiFi b/g/n, GPS, giroscop, senzor de proximitate, senzor de lumină, accelerometru, busola, camera foto/video de 5 MP cu flash şi camera frontală VGA, baterie de 1500 mAh, iar calitatea generală este asigurată de numele Samsung scris pe spate. Îl găsiţi la Evomag la 2.999 lei și primiți cadou o husă de piele.

    3 comentarii

  1. ma intreb cate articole vei scrie despre UN telefon. ok, in exclusivitate, telefon bun,nou, fitos…dar te lungesti ceva de speriat. au mai avut si altii telefoane exclusive ptr ro…si n-am vazut 10 articole. e…UN TELEFON. geez.

      (Citează)

    • @Bogdan: inca 2 minim despre Nexus S, daca vrei neaparat sa stii. De asta am facut un blog separat, pentru ca cei interesati de domeniu sa gaseasca acolo toate detaliile fara a fi agasati cu ele si aici, un blog generalist. Cand dai 3000 de lei pe un telefon, vrei sa afli toate detaliile, crede-ma. Urmez modelul Engadget, care atunci cand e o lansare importanta scrie in detaliu despre fiecare element important, facand chiar si 10+ posturi pe un subiect.

      Un review pe GSMarena (sau CHIP la noi) are 10 pagini si explica in detaliu chiar si fiecare functie a meniului, desi majoritatea sunt deja stiute. Nu trebuie sa uiti ca sunt multi oameni care acum fac trecerea la Nexus S. Pentru mine, care am vazut toate modelele de pana acum, n-ar fi mai mult de o pagina de scris si zis, iar clipurile chiar mi-ar fi inutile, dar ma gandesc la cei care acum achizitioneaza prima oara un smartphone si vor sa afle in ce se baga.

        (Citează)

  2. @bogdan: pentru unii e un telefon, pentru altii care o data la 2-3 ani fac o achizitie e bine sa cunosti cat mai multe detalii.

    Personal gasesc util ce s-a scris obiectiv pana acum.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus