un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nexus S, o prima privire

22 Jan 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

V-am spus ca am un Nexus S la teste, oferit de Evomag, primii care l-au adus in România si mi-au dat ocazia sa fac acest review în exclusivitate. Am pus multe fotografii artistice pe mobbi.ro, unde găsiţi şi toate impresiile mele iniţiale. Acolo se va purta discuţia, aşa că citiţi postul Nexus S în imagini și vorbim acolo.

Aici am vrut doar să vă arăt câteva fotografii mai speciale. De exemplu mai jos vedeţi cât de bine stă Nexus S în mâna utilizatorului.



Iată şi ecranul Super AMOLED în acţiune, atât de negru încât nu se vede imediat unde se termină afişajul şi unde începe carcasa.

Aici se bătea cu lampa de birou.

Iar mai jos puteţi sesiza curbura ecranului, pentru că Nexus S are ecranul puţin curbat. L-am pus cu ecranul în jos pe cutia lui şi se vede spaţiul gol dintre ele.

O fotografie frumoasă cu telefonul.

Şi două cu spatele său, cu siglele Google şi Samsung şi textura discretă. Avem şi un prim plan cu modulul foto.

Ca un rezumat, telefonul mi se pare sobru prin carcasa neagră, bootează foarte repede, în sub 10 secunde, ecranul este foarte meseriaş, iar Android-ul 2.3 cu care vine la bord aduce nişte modificări plăcute la interfaţă. Mai multe despre asta veţi vedea în 3 clipuri video viitoare, pe care le am deja filmate dar trebuie şi puse întâi pe YouTube. Ca dimensiuni este foarte apropiat de Desire. Până acum nu i-am găsit nici o hibă. Testele continuă…

Nexus S: urmaşul lui Nexus One este un telefon fabricat special de Samsung pentru Google şi rulează direct Android 2.3. Are ecran Super AMOLED de 4 inci diagonală şi rezoluţie 480×800 px, curbat foarte uşor (aproape insesizabil), procesor Cortex A8 la 1 GHz, 16 GB de memorie internă, conectivitate HSPA şi WiFi b/g/n, GPS, giroscop, senzor de proximitate, senzor de lumină, accelerometru, busola, camera foto/video de 5 MP cu flash şi camera frontală VGA, baterie de 1500 mAh, iar calitatea generală este asigurată de numele Samsung scris pe spate. Îl găsiţi la Evomag la 2.999 lei și primiți cadou o husă de piele.

Toate detaliile sunt pe mobbi.ro

    1 comentariu

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus