un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Revista CHIP alege produsele anului

6 Dec 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Redactorii de la Chip publică anual cele mai bune produse din principalele categorii IT&C, iar topul este alcătuit pe baza voturilor cititorilor şi cumpărătorilor revistei Chip. Eu am aflat prea târziu pentru a mai putea vota, dar asta nu mă împiedică să-mi dau cu părerea, dacă tot am blogul acesta şi timp să scriu pe el.

Lista de produse o puteţi consulta aici. Eu aleg aşa:

Laptopuri: prea multe dimensiuni şi game în aceeaşi categorie de votare, dar aş alege Maguay eXpertBook 3G 03 Altro, pentru că e subţire, are 13 inci şi e românesc.
Monitoare: Benq V2420, pe care l-am testat cu mâna mea şi ştiu că e bun.
Netbook-uri: bineînţeles că aleg Asus 1215N, despre care am zis că e cel mai bun netbook care poate există.
Telefoane: aş fi vrut să votez Desire Z, dar nu e în listă. Voi alege atunci Desire HD, pentru că mi se pare evoluţia unui model de foarte mare succes, Desire-ul iniţial.
Gadget-uri: se dă o luptă aprigă în mintea mea între Samsung Galaxy Tab şi Sony Vaio P. L-aş alege pe această din urmă deoarece e pe Windows şi deci mult mai versatil.
Securitate: huh. Aş vota Avast Antivirus, pentru că e gratis şi merge perfect, dar în listă e un program mai complex, Internet Security, aşa că nu ştiu ce să aleg.
Software: CorelDraw X5, cu care lucrez încă de acum 10 versiuni.
Networking: o altă categorie la care nu ştiu ce să aleg. Eu am un router DIR-655 de la Dlink şi sunt foarte mulţumit de transferul gigantic de care este capabil de pe net.
Plăci video: Asus Ares. Am văzut-o la sediul Asus, dar n-am apucat să vă arăt niciodată fotografiile. E impresionantă nu doar că performanţe, dar şi că prezentare. Are nişte radiatoare făcute în unghiuri ce amintesc de avioanele stealth şi vine livrata în ditamai geanta de transport, de zici că ai trusa de asasin la tine.
Plăci de bază: merg tot pe un Asus, deoarece au sistemul acela de boot rapid într-o formă de Linux. Rampage 3 pare a fi potrivită.
Camere foto: Sony NEX-5, pentru idee. Am testat-o cu mâna mea şi am fost foarte entuzismat de ce aduce pe piaţă.
Televizoare: Samsung C9000 l-aş alege din acea listă, deşi la televizoare 3D sunt convins că Sony are cea mai bună tehnologie şi cei mai confortabili ochelari.

Acum mai rămâne să aşteptăm câteva zile şi să vedem ce au votat cu adevărat cititorii.

    1 comentariu

  1. As mai nominaliza cateva….Multe modele nici n-au ce cauta la nominalizari…doar o parere personala

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus