un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Italieneste la Trattoria Verdi

14 Dec 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Dacă tot mi s-a spus că Trattoria Verdi e un restaurant bun, m-am dus şi pe acolo să mănânc. Acum să nu credeţi că voi merge la fiecare restaurant pe care mi-l recomandaţi, că nu am tiparniţă de bani aici în spatele meu. Dar duminică aveam pofta de paste şi vroiam un loc mai discret, aşa că m-am dus la Verdi-ul de pe Aviatorilor.

Restaurantul îmi aminteşte de unele numite Bella Italia, pe care le-am întâlnit în Marea Britanie. Lumină mai slabă, fotografii pe pereţi, atmosferă de restaurant, nu de fast-food, dar şi preţuri pe măsură.

Am mâncat penne siciliene, adică penne cu pui, sos de roşii, mozzarella, parmezan şi usturoi, trecute prin cuptor şi aduse într-o blidă fierbinte. Au fost bune, chiar foarte bune, cu bucăţi mari şi multe de pui, iar caşcavalul foarte gustos. 25 de lei.

Salata “la valentino” a avut piept de pui, roşii, castraveţi, ceapă, ardei gras, gorgonzola, feta, mere şi crutoane. N-a fost rea, iar prezenţa mărului cred că e binevenită în orice salată, îi dă un gust aparte. M-a deranjat cumva aspectul ei, cu totul tăiat cubuleţe şi parcă aruncat în farfurie. 17 lei parcă.

Un tiramisu la final a fost atât de bun încât l-am mâncat înainte să fac fotografii. Cafea Segafredo foarte bună, limonada e groaznică, făcută doar din concentrat în care oricât zahăr ai pune tot acru ca naiba este, iar berea fără alcool e Ursus N/A. Au și site oficial și mai multe locații în București și Constanța.

  3 comentarii

 1. Cred ca e primul restaurant la care m-ai convins sa nu merg, ce-i drept nici nu arata spectaculos cele prezentate de tine acolo :)

    (Citează)

 2. Sunt mai bune ce ca alea de la dominium ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus