un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Internetics HotSpot

17 Nov 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Luni seară am fost la Internetics Hotspot, o discuţie de o oră iniţiată de Samsung Galaxy Tab despre Android şi mai ales particularităţile sale în România. Aşa cum vă spuneam, am fost unul din cei trei oameni de la microfoane, alături de Sebastian Presecan, Project Manager la iQuest şi Sorin Manea, Division Manager Telecom la Samsung România.

Discuţia a fost condusă de Sebastian, care de la primele cuvinte spuse îţi lasă impresia de om care ştie ce vorbeşte atunci când e vorba de Android, iPhone şi dezvoltare aplicaţii. TripJournal, softul lor principal, adună premiu după premiu şi promit să-i fac şi eu un review cât de curând, iar jocul iCommando a avut succes şi pe iPhone şi pe Android. Am vorbit toţi trei şi am răspuns întrebărilor din sală despre ce înseamnă să dezvolţi aplicaţii, ce avantaje şi dezavantaje sunt în fragmentarea Androidului, de ce e important ca diverse companii locale să se adreseze clienţilor şi prin software pentru telefoane (eu mi-aş dori, să zicem, ca mall-ul AFI Palace să facă o aplicaţie de Android, care, detectând că am intrat în galeria lor comercială, să-mi spună ce magazine au oferte speciale şi lichidări de stoc, ba poate chiar să primesc mesaje precum “vino în maxim 10 minute la Cinnabon şi iei o prăjitură la jumătate de preţ” trimise doar prin aplicația lor.

Totuşi, detaliile mai tehnice sunt pe mobbi.ro şi le discutăm acolo. Aici vreau doar să zic că mereu am fost uimit de cum îmi sună vocea atunci când o aud din boxe sau într-o înregistrare. Aşa “sun” eu? Mi se pare că e complet diferit decât ce aud în cap atunci când vorbesc. Bănuiesc că e la fel la toată lumea. Dintre bloggeri i-am salutat pe Dan Dragomir şi pe Ștefan, iar apoi am insistat să mă fotografiez cu această pereche de… Galaxy Tab, desigur.

    4 comentarii

  1. Nu ti se vad mainile in poza! :D

      (Citează)

  2. @ipo: cred ca sunt regulamentar, la spate.

    Altfel, observ ca nu si-a dat jos mustata. In schimb, apreciez faptul ca nu s-a mai pozat in treling. :D

      (Citează)

    • @nashu: in ce nu m-am pozat? Am dat-o jos aseara, m-am si tuns. Arat din nou ca la 14 ani. Probabil diseara la Puma vezi the new me.

      @Amalia: de obicei mai merg cu cineva, ca nu ies singur, dar e mai amuzant sa sperii lumea. Ma mai intalnesc cu diversi si imi place cand raman surprinsi ca nu sunt gras rau.

        (Citează)

  3. Raduuuuu…

    imi pare bine sa vad ca silueta ta nu este afectata… :D
    Nici acum nu imi vine sa cred ca poti manca atat la o singura masa…

    Stomacul meu nu poate gazdui nici macar doua portii….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus