un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Romanii fac sex, dar cu cine

17 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Un articol din Gândul este mult, mult prea mişto pentru a nu face băşcălie de el:

Românii sunt declaraţi campioni ai sexului, fiind mai activi la acest capitol decât alţi europeni. Desigur, nu se precizează dacă nu cumva este aşa pentru că şefii din România au în general obiceiul să le-o tragă angajaţilor cu fiecare ocazie posibilă. Când termină şeful, şi-o trag colegii între ei, iar dacă eşti cel nou venit e gangbang cu tine în centru.

Apoi intrăm pe teritoriul bizarului. Bărbaţii români se laudă cu 12,4 contacte sexuale (adică partide) pe lună, în timp ce româncele au parte doar de 10,9 “călăriri” lunare. Păi şi diferenţa? Unde e diferenţa? Ar însemna că la restul partidelor bărbaţii sunt singuri şi “dau mâna cu prietenul lor cel mai bun”. Aici se nasc două întrebări: femeile îşi spun “dar eu cu ce greşesc de şi-o face şi singur?“, iar bărbaţii se gândesc “cum, doar de 1,5 ori pe lună? au greşit rău studiul ăsta!“. Alternativa este, desigur, că bărbaţii mai fac sex şi între ei, nu doar cu femeile şi nu c-ar fi ceva în neregulă cu asta.

“o fermitate îmbunătăţită a erecţiei determină, în mod direct, creşterea satisfacţiei din punctul de vedere al performanţelor sexuale” – i-auzi frate, trebuie să o ai tare ca să fii satisfăcut? Cine-ar fi crezut? Rezultatele acestui studiu ar putea revoluţiona felul în care fac sex oamenii, deoarece până acum toţi erau convinşi că trebuie să fie flască, stând ca cloşca pe ouă.

“În România nu există un studiu amplu al sănătăţii sexuale şi implicit al disfuncţiei erectile”, a declarat pentru Mediafax profesor Petrişor Geavlete, şef de clinică la Spitalul “Sfântul Ioan” din Bucureşti. – păi cum să se facă acest studiu? Întreabă-i şi pe moşii de 90 de ani, care abia se mai ţin pe picioare, de-i caută moartea pe acasă iar ei nu mai țin minte cum să ajungă acolo, şi te vor minţi cu seninătate. “Da dom’le, cum să nu fac sex? Ce dacă am 92 de ani? Ce, par obosit? That’s not what your girlfriend said! Vrei să-ţi demonstrez? Vrei să-mi dau pantalonii jos şi să sparg nuci cu ea, aici, acum? Mă dor şalele şi niţel rana din răscoala de la 1907, dar asta nu mă împiedică să fac sex zilnic!” Mult noroc cu studiul ăsta!

“60% dintre bărbaţi cred că un nivel sub-optimal al erecţiei (gradul 3 pe Scala Fermităţii Erecţiei) este o problemă minoră sau nu reprezintă deloc o problemă” – deci atât! Scala Fermităţii Erecţiei?!? Ce anume? Se poate măsura fermitatea erecţiei? Ei bine da. Am aflat, de pe site-ul penisfaq.com (mă jur că nu inventez acest nume, după cum puteţi vedea făcând click), că:

A score of 1 indicates that the penis is larger than normal, but not hard; 2 means the penis is hard, but not hard enough for penetration, 3 means the penis is hard enough for penetration but not completely hard, and 4 indicates that the penis is completely hard and fully rigid.

Simplu, nu? De la 1 la 4 ca de la tampon de vată până la ciocan pneumatic. Ştiind acum că există SFE-ul, chiar nu mă mir că cineva s-a gândit şi la asta.

Concluzia e şi bună şi rea. Românii fac în medie sex de 12,4 ori pe lună, adică o dată la 2 zile şi ceva, dar este o medie foarte bună având în vedere faptul că există atâţia şi atâţia ingineri care se găsesc destul de rar cu mâna la pupăză şi cu cucul gol. Înseamnă că nişte români fac de fapt sex non-stop şi o trag la tot ce mişcă, ca să ridice media la această valoare. Veşti bune sau nu, în funcţie de categoria din care faci parte.

Desigur, amuzamentul piere când îţi dai seama că tot acest studiu a fost făcut de Pfizer şi ca toate aceste discuţii şi statistici despre cât de naşpa e viaţa ta sexuală când ai doar nota 3 pe scara fermităţii erecţiei (“ciocănel”) sunt făcute pentru că Viagra e produsă de firma Pfizer.

    6 comentarii

  1. Asta e… Inca o statistica pe care am dat-o peste cap. Imi cer scuze!

      (Citează)

  2. In privinta diferentei de procente ar putea exista o explicatie. Daca sunt mai multe femei decat barbati, inseamna ca o parte din ele fac sex mai rar. Astfel, cele care fac sex mai rar, scad media pentru celelalte.

      (Citează)

  3. in adevarul de ieri scrie exact invers: “est-europenii nu sunt satisfacuti de viata sexuala”

      (Citează)

  4. Sau ca barbatii sunt mai laudarosi cand vine vorba despre sex, iar femeile nu’s intotdeauna multumite de cele 2 minute :-).

      (Citează)

  5. @nwradu Uite la asta nu m-am gandit ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus