un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Maine merg la Puma Creative Factory

16 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Puma lansează în România la sfârşitul lunii noiembrie PUMA Creative Factory (în magazinul PUMA Afi Cotroceni), program prin care fiecare persoană care îşi doreşte o pereche de pantofi PUMA poate să îşi personalizeze textura şi culorile. Designerul va începe prin alegerea unuia dintre cele 2 stiluri de pantofi Basket sau First Round, după care va sorta şi mixa culorile şi materialele, până va obţine pantoful unic, pe care şi-l doreşte.

La lansarea acestui nou concept de personalizare a pantofilor sport mă duc mâine seară. Mi se pare foarte mişto ideea. Îmi aduc aminte că atunci când eram mic îmi plăceau pantofii cu arici, nu cu şiret, dar nu prea se găseau. Acum îmi doresc doar perechi simple, albe sau albastru închis sau maro, fără culori ţipătoare, cu piele peste tot (mă enervează pânza aceeaa care doar se murdăreşte în timp) şi bot normal. Mai greu e cu practica: în magazine parcă de câţiva ani încoace găsesc doar culori ţipătoare şi tălpi ciudate, iar când în sfârşit dau de un model care să-mi placă la culori şi aspect e mare minune dacă au şi mărimea mea.

Aşadar, mâine voi fi foarte curios să văd dacă noul program Puma Creative Factory mă va lăsa să-mi fac pantofii aşa cum îmi doresc eu.

    4 comentarii

  1. unde cum cand? poate ne vedem acolo!

      (Citează)

  2. Cei d la originals au lansat acu vreo 2 ani acest concept,my adidas se numeste,il aveau intrun timp si online.In wien la magazinu timberland exista la fel acest concept,cu fabric si culori,cam tarziu dupa parerea mea,oricum interesant event.Bafta!

      (Citează)

  3. ah ok. daca stiam faceam rost mai devreme acuma cred ca e prea tarziu. mersi oricum

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus