un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Masina parasita

16 Nov 2010  ·

AUTO  ·

7 comentarii

Aşa era parcat Mercedesul, cu portiera larg deschisă și nimeni în mașină. Asta se întâmpla în parcarea de la Arhitectură. M-am uitat în jur… nimeni. Magazinul Orange era gol. Am stat vreo 5 minute în zonă, n-a apărut proprietarul. O fi crezut că a luat şi extra-opțiunea “închidere automată a uşilor” din pachetul “lene mare”.

  7 comentarii

 1. Mihai Voiculescu

  16/11/2010 la 4:04 PM

  I se poate intampla oricui. Dupa parerea mea hotii evita sa se atinga de astfel de masini :)

    (Citează)

 2. Cata prostie in tara asta …
  Si daca il fura cineva se intreaba porma ca de ce io de ce io ….

    (Citează)

 3. Ori a avut propietarul o ca pasager o fufa d-aia de iti vine s-o bati cand o vezi ce figuri isi da, ori isi ia pe ea mai mult daca e despagubit de Casco decat daca ar vinde-o, dar in cazul asta ar fi trebuit s-o duca in alta parte(vezi Rahova)

    (Citează)

 4. Mie mi se inchid toate geamurile daca mai apas o data pe butonul de inchidere usi. Folosesc optiunea asta foarte des dar mi s-a intamplat intr-o noapte sa las geamul deschis pe un trotuar de pe un bulevard destul de marginas al Bucurestiului. Am ajuns noaptea acasa dupa un drum de cateva sute de km, m-am invartit juma de ora dupa un loc de parcare, eram mort de obosit si cred ca am uitat sa apas de doua ori. Aveam pe scaunul din dreapta handsfreeul si incarcatorul, accesorii pe care le-am gasit si dimineata la 10, cand am facut ochi si am plecat la serviciu. Cred ca nu a avut nimeni cuajul sa bage mana. Una e sa spargi tu geamul, alta e sa il gasesti deschis. Orice hot, daca nu e vreun drogat, e circumspect.

  LE: Bine, mi-a disparut frigiderul vechi lasat pe palier de la etajul opt, dar, pana mea, acolo il banui pe administrator. :D

    (Citează)

  • Eu cred ca avea un cadavru in masina. A deschis usa, l-a scos afara, l-a tarat cat mai repede in pasajul pietonal de acolo si asta a fost.

     (Citează)

 5. @nashu_mare Încearcă să ai grijă a doua oară, norocul e foarte rar consecutiv, mai degrabă ghinionul. Ți-ai întrebat părinții dacă ai făcut în scăldătoare cînd erai mic?

    (Citează)

 6. Pai… eu nu fac dus nici macar acum (motiv pentru care nu merg cu autobuzul), de ce ai putea crede ca as fi ajuns in scaldatoare atunci cand eram mic?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus