un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alte fotografii panoramice

16 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Pasajul Villacross

În stânga se deschide Pasajul Villacross, iar în dreapta Pasajul Macca, ambele făcând legătura între Centrul Vechi şi Calea Victoriei. Valea Regilor s-a extins în vreo 5-6 locaţii aici, le merge bine. Imaginea finală a ajuns la 9386 x 3767 pixeli, făcută din 7 cadre, iar pe Flickr găsiţi una limitată la 4000 de pixeli. I-am făcut şi Photosynth dacă vreţi să studiaţi detaliile.

Teatrul Odeon

Aici sunt în faţă la Teatrul Odeon, într-o panoramă 360 de grade. Imaginea finală are 20541 x 3426 pixeli şi e formată din 20 de cadre, iar pe Flickr e o versiune de maxim 4000 pixeli.

Monumentul Revolutiei

Monumentul Revoluţiei din Piaţa Revoluţiei, imagine finală de 20338 x 2595 pixeli din 15 cadre. Nişte băieţi făceau pe acolo show cu bicicletele, dar îndrăznesc să zic că am ţinut “ghosting-ul” la minim. Are și Photosynth.

Cele vechi.

  1 comentariu

 1. Fotografie buna, frumoasa sau subiect bun…:), iata o raspuns…: http://www.informatiiprofesionale.ro/productie/service/cum-sa-recunoastem-o-fotografie-buna/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus