un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Firmware nou pentru WD TV Live

29 Nov 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ieri, lucrând la un review pentru media player-ul Western Digital TV Live pe care l-am cumpărat acum ceva vreme, am aflat că există un firmware mai nou. Eu rulam versiunea 1.02, dar pe site-ul oficial apare şi un 1.03.49 (noiembrie 2010), care rezolvă diverse bug-uri şi îmbunătăţeşte tot felul de cotloane ale player-ului. Aviz amatorilor.

Eh, seara, când l-am cuplat la net ca să-şi facă update-ul, mi-a făcut surpriza să mă anunţe de încă unul şi mai recent, versiunea 1.04.10, care aduce în plus suport pentru Facebook şi AccuWeather, plus Deezer, Flingo şi tastaturi USB. Am făcut şi acest update, dar încă n-am testat noutăţile (care pot fi găsite în secţiunea Internet Media a player-ului). Intraţi aici şi vedeţi că cel mai recent firmware este 1.03, dar când faceţi click pe link-ul Current Firmware vă apar informaţiile pentru 1.04.

Mai tare este că eu am part number-ul WDAAP0000NBK, dar aşa ceva nu există pe site-ul oficial, ci WDBAAP0000NBK. Un mic typo în firmware.

Eu l-am luat de la eMag cu 439 lei.

    6 comentarii

  1. e misto ca poate si deezer, partea proasta e ca atunci cand am incercat sa imi incarc playlist-ul deezer in romania, jumatate din albume nu erau disponibile in .ro

      (Citează)

  2. @nwradu
    e cu muzica online streaming gen pandora last.fm etc

      (Citează)

  3. e streaming online de muzica, probablema e ca pe masura ce mergi catre Est (geografic vorbind) sunt tot mai multe case de discuri ce refuza sa dea acces la muzica (publicitatea de pe Deezer e adresata Europei de Vest, in special Frantei) .. so… nasol

      (Citează)

  4. faina jucarioara.. cum shimb insa locatia la AccuWeather? ma poate ajuta cineva?sau nu se poate?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus