un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

All you can eat la Agra Palace

29 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Plănuiam de ceva vreme să ajung pe la restaurantul indian Agra Palace, ca să pot compara ce-am mâncat la Karishma cu aceeaşi reţetă preparată în altă parte. Duminică acesta, între 13 şi 19 a fost un program numit Sunday Brunch, unde pentru 50 de lei de persoană puteai mânca din vreo 10-12 feluri diferite de preparate indiene, cât doreai, şi aveai inclusă şi o băutură din partea casei.

Mie mi se pare soluţia perfectă. Nu am experimentat atât de bine bucătăria indiană încât să ştiu că cel mai mult îmi place un anumit preparat, ci vreau să mănânc din toate. A fost ocazia cea mai bună pentru a încerca de toate, iar mâncarea a fost bună. Mi-au plăcut aperitivele (toate), iar din felurile principale am fost observat punându-mi în mod repetat pui făcut la cuptor de lut, marinat în ghimbir, usturoi, iaurt şi condimente, împreună cu orez basmati peste care puneam sos picant de la o mâncare de miel. Mai era şi nişte linte galbenă cu usturoi şi ceapă de mă lingeam pe bot de plăcere.

Ei bine, credeam că duminică a fost vreo ocazie specială, dar se pare că cei de la Agra Palace vor să repete în fiecare duminică această ofertă specială de bufet suedez indian. Vă spuneam că prima băutura e inclusă în cei 50 de lei, iar următoarele le plăteşti. Nu ştiu cât costă băutura, pentru că n-am văzut nici meniu şi nici bonul de la masă, dar în trei persoane, consumând şi două beri fără alcool, un cappuccino, trei pepsi şi o apă am dat 182 de lei, din care 150 ar fi doar mâncarea pentru noi trei.

Servirea a fost foarte bună (cu băutură, că mâncarea e la bufet suedez), ospătarii politicoşi şi discreţi, a venit bucătarul să ne întrebe cum ne simţit, mâncarea era mereu caldă şi reîmprospătata, muzica ok.

Mi se pare chiar foarte bine pentru un all you can eat la un restaurant cu mâncare bună şi mai ales cu meniu din care vrei să guşti din toate. Urmăriţi site-ul oficial pentru duminicile următoare. Singurul dezavantaj este că restaurantul e în Pipera, după blocul Impact, imediat după BRD și Bancpost pe stânga, dar parcare e suficientă prin zonă.

Iată mai jos meniul, copiat de pe site, iar apoi fotografiile cu mâncarea:

Ce se va manca?

APERITIVE

Murgh Kathi Kebab- Rulada de pui cu condimente indiene

Pyaz Bhaji- Chiftelute de ceapa cu sos de menta

Delhi wala Samosa- Pateu de legume cu cartofi si mazare fina

FEL PRINCIPAL

Murgh Tikka – Bucati de pui la cuptor de lut, marinate in ghimbir, usturoi, iaurt si condimente indiene

Murgh Malai- Bucati de pui marinate în branza topita, ghimbir, usturoi, ardei iute verde, smantana si condimente indiene

Balti Murgh – Pui cu sos cremos in stilul Indiei de Nord

Karahi Gosht – Bucatele fragede de miel, cu ardei gras, rosii, ceapa si condimente indiene

Dal Tarka- Linte galbena cu usturoi,rosii si ceapa

Subzy Wali Jhalfrezi- Legume asortate cu condimente indiene, trase in sos de rosii

GARNITURI

Jhafrani Pullao – Orez Basmati cu sofran, nuci si fructe uscate

Lassan Wala Naan- Paine alba cu usturoi

DESERT

Kheer – Orez cu lapte ,stafide, fistic si alune.

Cat costa?

50 de Ron, pentru o zi in care puteti savura mancare indiana si sa va simtiti bine intr-o dupa-amiaza la Agra Palace. Prima bautura, la alegere racoritoare, bere, vin, este inclusa in pret.

    4 comentarii

  1. Cum ți s-a părut comparativ cu Karishma? Sper să ajung și eu acolo într-o astfel de duminică, că mereu mi-a fost greu să aleg ceva din meniul ăla stufos. :)

      (Citează)

    • Tot e destul de greu de comparat cu Karishma. Acolo am mancat punctual, din meniu, aici am mancat ce aveau ei la dispozitie. A fost bun in ambele parti. Pentru duminica si pentru incercat diverse preparate si gusturi cu siguranta ca as recomanda Agra Palace.

        (Citează)

  2. Multumim pentru vizita si recomandari Radu si sa ne vedem cat de curand.

    @Melk te asteptam duminica viitoare la Sunday Brunch.

      (Citează)

  3. In plus, iti recomand sa mergi la ei si pentru meniu a la carte. Eu am devenit fan declarat al acestui loc cand am descoperit un loc in care ti se vorbeste frumos, personalul zambeste mereu, te intreaba ce ti-ar placea, iti face recomandari, stie sa glumeasca si in plus mai vine si Kumar la sfarsit sa iti muiltumeasca si sa iti ia feedback. Plus vara la terasa, plus cum organizeaza evenimentele, plus bun simt…sincer, pana acum nu am gasit niciun minus :).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus