un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC HD7, telefonul suprem

30 Nov 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am primit ieri un telefon HTC HD7, un model cu Windows Phone 7 şi ecran de 4,3 inci. Aşteptaţi-vă deci ca pe mobbi.ro să înceapă de acum o serie de posturi despre acest model, după modelul cu care sper deja că v-am obişnuit.

Telefonul arată incredibil. Îl ţineam în mână, îl roteam pe toate părţile şi nu-mi venea să cred cât de bine arată şi la ce nivel a ajuns design-ul HTC. Îl bate de la o poştă pe Desire HD, îl bate atât de rău încât nici nu se vede în urma sa. Desire-ul meu? Mi-e rușine cu el acum! Îmbinarea ecranului cu carcasa, spatele perfect finisat, culoarea neagră elegantă, butoanele cromate, totul este şi arată perfect. La aspect singurul concurent pe măsură este iPhone 4, dar eu prefer aspectul un pic rotunjit al lui HD7 faţă de cel de lingou al lui iPhone 4 şi prefer spatele din material plăcut la atingere în locul sticlei (oarecum fragile) de pe acesta din urmă. La aspect e într-o clasă superioară oricărui HTC făcut până acum şi tuturor altor modele de pe piaţă.

Când i-am dat drumul m-a întâmpinat interfaţa foarte eficientă a lui Windows Phone 7, făcută într-un verde numit “HTC” în meniu şi care se potriveşte excelent cu negrul telefonului. E că atunci când priveşti un televizor foarte scump, din acela cu ecran incredibil de subţire şi Full HD şi LED-uri, iar imaginile arătate sunt cu frunze de un verde sănătos, iar contrastul te face să exclami “ce maaarfă!”. E maarfă şi acest HD7.

Am regăsit cu plăcere WP7. În primele 3 minute mi-am conectat conturile de Live (unde am contactele şi calendarul), Gmail (pentru mail instant) şi Facebook (pentru update-uri de la prieteni şi fotografii pentru contacte). Sincronizările s-au făcut instant. Acum mai am doar de instalat nişte aplicaţii şi gata, încă o săptămână de distracţie cu Windows Phone 7!

Prețul? Pe măsură.

Windows Phone 7
eMag EvoMAG PCfun Marketonline Oktal QuickMall
HTC HD 7 2.599 lei 2.399 lei 2.499 lei 2,476 lei 2.457 lei 2.664 lei

Pe mobbi.ro am pus mai multe detalii și mai multe fotografii. Între timp puteți citi și review-ul meu inițial la Windows Phone 7, ca să fiți deja la curent cu ce oferă acesta.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus