un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Radu Popovici are si carti de bucate

18 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Despre Radu Popovici şi reţetele lui delicioase am mai scris cu alte ocazii. Am fost la evenimentul lui de bucătărie jamaicană şi am gustat la Ginger din ce ne-a preparat. Colegii de muncă mi-au interzis să mai intru pe blogul lui după ce într-o zi am salivat atât de mult la una din reţetele prezentate încât am stricat laptopul de pe care navigăm.

Acum, Radu a lansat 4 cărţi de bucate, disponibile online:

  • bucătăria chinezească
  • bucătăria indiană
  • salate
  • reţete nostime pentru copii

Fiind online, o astfel de carte costă doar 4 euro, iar cea de salate doar 2 euro. Am citit-o deja pe aceasta cu salatele şi conţine 50 de reţete bine explicate, simple şi complexe, tradiţionale și internaţionale. Poţi să înveţi despre o salată de vinete sau despre una de andive cu nuci şi brânză Gorgonzola, despre salata grecească sau salată de pui cu fenicul şi portocale. Pentru doar 2 euro.

Puteţi lua toate cele 4 cărţi pentru 14 euro+TVA, adică vreo 80 de lei. Să mai spună cineva că nu e eficient comerţul online, în condiţiile în care tipărirea tuturor acelor explicaţii detaliate şi a fotografiilor color ar fi ridicat de câteva ori preţul unei cărţi.

Plata se poate face prin SMS sau cu cardul bancar, tot online, prind apoi un cod de descărcare al produsului. Radu zice că mai are în lucru şi altele despre bucătăria libaneză, turcească, tailandeză, fructe de mare şi peste şi apoi orez. Le aştept cu interes.

LINK DE DOWNLOAD

Am pus şi eu bannere către site-ul oficial în toate posturile mele despre mâncare. În teorie primesc şi eu un comision dacă se vând aceste cărţi, dar în practică mă îndoiesc că Radu Popovici însuşi poate câştiga un ban, din moment ce o carte costă doar 4 euro. Ar trebui să vândă măcar o mie lunar ca să trăiască din asta. Aşa că, din partea mea, e mai mult o metodă de a susţine o iniţiativă nouă şi foarte bună în blogosfera.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus