un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-am dat pe shaorma, e mai sanatoasa

20 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Vă spuneam că mănânc destul de des în mall-ul Sun Plaza şi că acolo McDonald’s şi KFC, oricât ar fi de blamate, atrag mult mai mulţi clienţi decât restul restaurantelor pentru că mâncarea e mereu proaspătă şi caldă. De când cu meniurile la 10 lei, e chiar omor. Le merge.

V-am zis de Mara? S-a deschis un restaurant numit Mara. Mâncare românească, meniuri ieftine, cu 9 lei îţi luai pui cu garnitură, salată şi chiflă, cu 14 lei aveai pui, caşcaval pane, garnitură şi salată în porţii mari. În primele trei săptămâni totul a mers bine, mâncarea era bună, iar coada era atât de lungă încât aşteptai chiar şi 15 minute la ea, dar o făceai cu plăcere. Apoi a începutul furtul la cântar: piureul s-a făcut din fulgi, iar după ceva timp din fulgi acri. În loc de 3 bucăţi mari de pui au fost 3 bucăţi mici de pui. Şi tot aşa după metoda deja clasică a restaurantelor care odată ce atrag clienti insistă să le dea țeapă și să-i piardă.

Eu m-am dat pe shaorma de la Dristor din mall (serios). De fapt bagheta cu pui, că shaorma nu-mi permit. Dau 13 lei pe o baghetă gigantică, suc şi cartofi prăjiţi şi chiar m-am convins singur că e şi sănătoasă. Are pâine, roşii, varză, castraveţi şi ceapă naturală, că la salată, iar carnea e făcut, după vorbele marelui maestru cu nume greu de reţinut, la foc din lateral şi grăsimea se scurge în jos, nu rămâne în carne. Vorbesc serios. Mi-am dat seama că e chiar sănătoasă.

***

    4 comentarii

  1. Eu m-aș hazarda să spun că singurul lucru nesănătos din shaorma (de altfel si cel care impinge shaorma in categoria junk) este cartoful prăjit.

      (Citează)

  2. D-aia esti cat casa…

      (Citează)

  3. ai incercat La haleala ? au o shaorma ft buna, mi-au recomandat-o cativa forumisti :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus