un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ati vazut acest caine?

20 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Imaginea de mai jos e găsită prin Twitter.

Acum… mie câinele respectiv mi se pare o javră banală (cred că am şi eu doi la fel pe la bloc), aşa că mă întreb de ce este dintr-o dată “most wanted dog”. A înghiţit un inel cu diamante? Vorbeşte română? E fiul nelegitim al ultimului rege al neamului câinesc şi singura lor speranţă în lupta contra mâțelor netrebnice?

De asemenea, cum a ajuns aşa? Are o botniţă metalică în dotarea standard. De ce? Îl tortura cineva, a scăpat şi acum este căutat pentru a fi redus la tăcere? Nu îl abordaţi, nu îl fugăriţi – se pare deci că singura posiblitate rămasă e să mă fugărească el pe mine sau, în orice caz, să fac tot posibilul să evit acest câine. Pare ceva foarte bizar aici, mai ales că este descris ca fiind “speriat, slăbit şi dezorientat”. Vă zic eu, a evadat de la mafioţi (sau de la extratereştri!?!), drogat, confuz şi cu vedenii că în Batman Begins, iar acum e dat în consemn.

Vă daţi seama în ce oraş trăim dacă un câine fără stăpân stă minim 4 zile în centrul oraşului şi tot ce zice lumea este “dacă-l vezi, nu-l aborda, anunţă-ne pe unde e şi-l mai căutăm noi dupa aia”?

  2 comentarii

 1. daca ai un caine nu cred ca trebuie sa apartina de o anumita rasa pura pt a-l iubi si ingriji ;)

  botnita este obligatorie la caini cand ii scoti la plimbare (stapanii nu au facut decat sa respecte legea, spre deosebired e multi altii)

  mie imi e o mila teribila de bietul animal, care din cauza botnitei probabil ca nu a putut bea/manca nimic de 4 zile… :(

    (Citează)

 2. culmea: l-am vazut si mi s-a parut si mie ciudat. credeam ca e de pe la casele din jur

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus