un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doua autogoluri si jumatate

20 Oct 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Distracţie pe Twitter cu autogolurile Clujului:

 • “Nemţii aleargă cu disperare să dea şi ei golul de onoare.”
 • “Asta e. CFR-ul şi-a dorit mult, poate mult prea mult să înscrie în noaptea asta.”
 • “Nemţii cred că sunt foarte frustraţi acum, meci cu 4 goluri şi ei nu au dat niciunul, deşi câştigă cu 3-1”
 • “Cadu a declarat că vrea să facă un hatrick. Toată lumea stă cu sufletul la gură: la care din porţi?”
 • “Traore bargeterul Champions League!”
 • “Toţi CFR-istii îşi doresc să înscrie în meciul cu Bayern. Doar ca la una din porţi e mult mai uşor să o faci decât la cealaltă.”

Cum bă, din 5 goluri, să nu poţi zice decât că jumătate din al patrulea a fost dat de Bayern, deşi ei au câştigat cu 3-2?

Citate via @andimoisescu, @wavenro și moi.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus