un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum stii cand arati prea ieftin

15 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

daniela crudu prostituataŞtii că eşti prea dezbrăcată şi arăţi ieftin în momentul în care cineva ia poza ta şi te prezintă pe Internet ca fiind curvă. În caz că nu o recunoaşteţi, este Daniela Crudu fotografiată pe la vreun salon auto (o altă imagine cu ea îmbracată identic aici, via nosfer.ro). Cineva i-a luat poza şi o foloseşte că reclamă pe un site de pornache, unde e prezentată ca fiind SweetLeila de 23 de ani.

În mod normal aş zice că e naşpa rău să descoperi că cineva ia o fotografie de-a ta şi o foloseşte ca fiind imaginea unei prostituate, dar pe de altă parte culegi ceea ce semeni.

    9 comentarii

  1. Tu cum de ai ajuns sa gasesti poza asta?

      (Citează)

  2. cauta pornache cu măicuţe

      (Citează)

  3. Poza a gasit-o un prieten, dar sa fim realisti: a gasit-o in acelasi mod in care as fi dat si eu si voi de ea, cautand porn pe Internet.

      (Citează)

  4. Ce ratat prietenul ăsta …

      (Citează)

  5. Restul folosim mailul.

      (Citează)

  6. nu pot sa tin pasul cu cate curve apar in fiecare zi. asta cine mai e si de unde a avut bani de silicoane?

      (Citează)

    • E pe post de papusa in emisiunea matinala de la Antena 1. A fost si in Playboy acum cateva luni, a mai pozat ea in diverse. O avea vreun sugar daddy pentru bani.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus