un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coq au vin la Rin Grand Hotel

15 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Coq au vin at Rin Grand Hotel

“Ahahaha, a zis cuvântul cock”. Mda. Am mâncat asta la Rin Grand Hotel, unde la etajul 1 e şi un restaurant cu bucătărie internaţională. Eram cu englezul [Aventurile unui englez în România], care s-a uitat bizar la mine şi a mormăit ceva când m-a văzut că fotografiez mâncarea, dar i-am zis să-şi bage minţile în cap şi să nu mă enerveze, că altfel data viitoare când vine în România îl cazăm într-un cort în parcarea de la Carrefour.

Sper că era carne de cocoș. Cam prea albă. Meniul spunea că este cu sos Port, despre care nu mi-am putut da seama ce gust avea şi nici nu mai auzisem de el până atunci. Morcovii micuţi erau destul de dulci, broccoli ca broccoli iar pe margine erau cartofi noisette, care mie mi s-au părut doar cartofi normali. Luat pe bucăţi nu pare cine ştie ce, iar atunci când am văzut farfuria am vrut să-i spun ospătarului că sunt ditamai omul acum, poate să-mi aducă o porţie mai mare că nu mă supăr, dar după ce am terminat eram sătul şi mi s-a părut foarte bun. Când iei şi carne şi nişte morcovi, din când în când şi un broccoli, se combină gusturile şi se dovedeşte o alegere reuşită.

    8 comentarii

  1. Guess you’ll go put that coq in your mouth …

      (Citează)

  2. N-arata stralucit. Cat a costat? Sunt curios ce preturi au astia la hotelul de 5 stele din camp…

      (Citează)

  3. minți… nu cred că i-ai zis englezului să nu te enerveze că-l cazezi într-un cort… nu pari genul impusiv și dur :D…

      (Citează)

  4. in general sunt intelegator si plin de compasiune, dar dur si neiertator atunci cand e cazul. Sunt zile in care ma barbieresc cu cutitul de vanatoare. Bat copilasi pe strada. Etc.

      (Citează)

  5. ha… același cuțit cu care îți bifezi posturile pe penis, dacă îți amintești…

      (Citează)

  6. @ipo: mai ieftin decat ma asteptam. Vreo 30 de lei a fost asta, alte feluri erau intre 25 si 40 de lei, exceptie nu stiu ce muschi de vita ce era la 70 de lei. N-aveau multe preparate, vreo 20 de feluri in total, in special pui. Bauturile ca la restaurant, o portie de papanasi 10 sau 11 lei, foarte buni (coca pufoasa cand o mestecai, nu se facea cocolos).

      (Citează)

  7. Ca să înțeleagă și englezul pun eu o traducere la textul tău aici. Sper să iasă bine că nu prea le am cu engleza.

    “I had some coq at Rin Grand Hotel. The english guy gave me the stink eye when i tried to photograph the coq.
    It wasn’t the type of coq I was used to, it was too white. It had some port like sauce on it which I never had before. The stuff around the coq was nothing special. I wanted to tell the guy who gave me the coq that I am a big boy now and I can handle a bigger coq. When you put the coq and the stuff around it in your mouth it proves to be a good choice.”

    Nu trebuie să-mi mulțumești. Încerc să te ajut și eu cum pot.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus