un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vendomat de sandvisuri Caroli

11 Jun 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Caroli sandwich makerVăzut în Metro Militari. Aparatul putea să vândă 4 tipuri de sandvişuri, dar era echipat doar cu două (şi nu era funcţional oricum, deşi era alimentat cu electricitate). Am reţinut ceva despre un sandviş cu pâine toast albă şi mezeluri Caroli şi alte ingrediente, totul cald.

Cu alte ocazii: vendomatul de cartofi prăjiţi şi vendomatul de mâncare gătită.

  2 comentarii

 1. Am eu unul la servici , 5 ron un sandwitch . Ca sa mai amani foamea un pic merge , insa este destul de firav . Merge brici de 1 an , bine are si vanzare si este in interesul lor sa mearga .

    (Citează)

 2. Vendomat de kebabi ai gasit ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus