un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce telefoane pregatesc HTC si Toshiba

4 Feb 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Acum ceva vreme am scris un review pentru eMag la un telefon-PDA Toshiba G910. Cel mai varză astfel de telefon pe care l-am văzut vreodată, de la cum arăta, cum gândise Toshiba ecranul mic exterior şi până la cât de instabil şi prost integrat era Windows Mobile pe acel hardware. Ieri am văzut însă o ştire despre modelul TG01 de la Toshiba şi parcă să zic că s-au mai schimbat lucrurile, cel puțin pe hârtie.

Seamănă cu Touch HD la aspect (sau cu iPhone-ul, dacă preferaÅ£i), are ecran de 4.1 inci diagonală (deja e televizor) cu rezoluÅ£ia 800×480 ÅŸi cam toate dotările la care se aÅŸteaptă lumea de la un telefon-PDA de ultima generaÅ£ie. Interesant este că va fi făcut pe chip-ul Snapdragon de la Qualcomm, care va avea procesor la 1 GHz (Touch HD-ul meu mi se pare că are “abia” prinde 528 MHz) ÅŸi suportă o accelerare grafică mai bună, făcută de ATI, plus rezoluÅ£ie video de până la 1024×768. Din păcate tot pe Windows Mobile 6.1 va fi, ÅŸi deci oricum îţi vei da palme când îl utilizezi. E È™i pe GSMarena pus frumos în tabel.

Iar în alte ştiri despre HTC, cei care aşteaptă un Touch HD dar cu tastatură reală, aşa cum a fost Touch Pro pentru Diamond, au motive să se bucure şi să înceapă să strângă deja bani, deoarece în 2009 va fi lansat modelul ce are acum numele de cod Rhodium. De pe Gizmodo.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus