un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dam cu banul la meteo

4 Feb 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Acum vreo 2-3 ani parcă o nimereau mai bine meteorologii cu prognoza pentru ţara noastră, dar de la o vreme s-au ramolit iarăşi. Weekendul trecut ziceau că va ninge în toată ţara, inclusiv în Bucureşti… a fost cald şi bine. Acum anunţau 12-15 grade, afară e ceaţă şi frig şi nasol. Probabil la fel ca la horoscop, e cineva care dă cu banul şi dacă are noroc zice o prognoză care se potriveşte. Dacă nu… cui îi mai pasă?

Culmea este că de câte ori am fost în ţările străine, prognoza era perfectă. La englezi anunţau că în cartierul Chelsea va ploua de la ora 13:15 până la 17:20 şi ploaia venea exact în acelaşi minut. E drept ca la ei probabil astfel de chestii chiar contează în mersul economiei şi al ţării. Citeam recent pe CNN că după ninsoarea din weekend au avut pierderi de 5 miliarde de lire sterline, din cauza blocajelor, a traficului mai dificil, a întârzierilor de tot felul apărute în multe domenii de activitate. Deja la astfel de sume încep să cred că încălzirea globală este probabil o conspiraţie a celor bogaţi sau a organizaţiilor masonice, că tot sunt la modă. Cui îi mai pasă de urşii polari atunci când o simplă ninsoare de o zi îţi aduce pierderi de 5 miliarde de lire? Mai bine să fie cald şi soare tot anul.

    4 comentarii

  1. o fi ea perfecta la englezi, francezii o dau in bara cu stil cam 50% din cazuri. am si renuntat sa caut date meteo, prefer sa ma uit dimineata la cer

      (Citează)

  2. eh… mai ramane si la mine vechea obsesie cu sidebar gadget sa mai vad un nor si o temperatura:))

      (Citează)

  3. Am si pe telefon acum :P

      (Citează)

  4. Asta am constatat si eu. Acum m-am invatat minte sa verific mereu cu cateva ore inainte :|

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus