un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pez Wall-E si bere chinezeasca

24 Jan 2009  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

La Diverta în Plaza aveau aparat Pez cu Wall-E la 7 lei. Era şi cu Eve, erau şi cu personajele din Kung Fu Panda. Am mai scris cu altă ocazie că am tot căutat produse Wall-E şi jucării şi că la noi în ţară se găsesc destul de puţine şi cam prost făcute. Nu puteam să nu-mi cumpăr un Pez. Ştie cineva pe unde pot găsi bomboane?

Iar în Carrefour Orhideea am găsit bere făcută în China, marca Tsingtao. 4 lei sticla.

Wall-E PezBere chinezeasca Tsingtao

    9 comentarii

  1. The pez dispenser, huh? :)
    Si berea chinezeasca e cgiar buna, am baut la un restaurant de profil de la mare, nu tin minte cum se cheama. Si exista si un fel de tarie (scrie in meniu Vodca) chinezeasca, distilata din orez, foarte curata si nu prea tare.

      (Citează)

  2. Am intrat la spam pentru un link, scuze.

      (Citează)

  3. Am baut-o pe cea chinezeasca. Nu are nimic special, e bere normala, parca un pic slaba chiar. 4,7% scrie pe ea.

    Am baut in Anglia bere din Singapore (sau Tailanda, dar parca Singapore era totusi). La fel de buna ca a noastra. Incep sa cred ca singurele beri care au alt gust sunt cele belgiene si cele mexicane.

      (Citează)

  4. tovarase pasionat de PEZ, daca n-ai aflat inca, rezerve de bomboane “stand-alone” poti gasi tot in diverta. n-am intrebat de pret.

      (Citează)

  5. M-am uitat atunci cand le-am luat pe acestea, dar nu aveau si rezerve. Parca am si intrebat. Mai trec si prin alte Diverta.

      (Citează)

  6. bombonele pez se gasesc in carrfur feeria pe mijloc acolo unde se vand bomboane acadele baloane si costa 5 lei rezerva cu 6 si cu tot cu aparat 7 lei +2 rezerve.. este chiar in fata magazinului BATA si spuneau ca au si in mall baneasa

      (Citează)

  7. Da, am gasit la Inmedio din Cora doar rezerve, am vazut ca si pe la Diverta au adus mult mai multe modele de aparate.

      (Citează)

  8. daca vreti sa o comandati puteti sa o faceti la
    http://www.winery-outlet.com/bere-tsingtao.html. chiar este ok berea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus