un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Striptease in metrou

1 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Acum mai bine de 10 ani mă gândeam că o metodă foarte bună şi modernă de cerşit în metrou este striptease-ul (feminin, desigur). Cerşitul tradiţional nu prea mai avea succes, nu mai dădea nimeni bani cerşetorilor care păreau apţi de muncă dar nu aveau chef să o facă, şi nici copilaşilor care se înjură şi scuipă prin staţii, iar apoi intră pioşi în vagoane şi fac pe victimele. Dar, mă gândeam pe atunci, când mergeam zilnic cu metroul la liceu, ia să vină între staţii un grup de femei marfă şi să facă un striptease la bară vagonului… le-ar da o grămadă de lume bani.

Ieri am văzut pe ProTV ca cineva a şi pus în practică această idee. O tipă s-a dezbrăcat, lumea s-a amuzat, i-a băgat bani în găletuşa. Click în continuare pentru film.

    6 comentarii

  1. Esti un vizionar! :P

    L-am vazut si eu ieri, cand mi-am elaborat teoriile in ce o priveste pe tipa, dragutica de altfel. Ori a pierdut un pariu, ori e avida dupa apreciere din partea barbatilor / ii place sa starneasca controverse (in ce-i priveste stabilitatea mintala), ori e reclama mascata la KFC, ori face cursuri de dans la o scoala de gen si asta era o lectie care sa le scape de inhibitii :) Nevoie mare de bani.. se poate si asta.

      (Citează)

  2. Nu cred ca pierdea nimeni chiar un asa pariu sau ca e o metoda de a scapa de inhibitii (oricum nu parea sa aiba). Ar fi fost tare sa fie vreun batran conservator care sa se scandalizeze si sa iasa vreo bataie ceva.

      (Citează)

  3. Bataie intre conservatori si liberali :)

    Oricum partea mea preferata din filmulet e discutia dintre cei doi:
    “Daca eram singur..”
    la care ea raspunde, usor geloasa
    “Adica?!”
    :D

      (Citează)

  4. tipa nu e chiar f inteligenta
    pentru ca :

    1. putea fi arestata f usor (in fine, presupunem ca in romania functioneaza sistemul legal)
    2. putea fi agresata f usor (pentru ca romanii sunt cei mai cocalari europeni)
    3. putea castiga cu mult mult mult mai mult facand acelasi lucru in fata unui web-cam

    in fine, presupun ca era vorba unui pariu. oricum, sa nu ne mai mire ca suntem cunoscuti ca o natie de parasute.

      (Citează)

  5. La asa cersetori as da si eu bani. :) M-am saturat de rugaciuni strigate din toti rarunchii, de nespalati ce stirnesc a lor duhoare din primul pina in ultimul vagon, de “poezia” mamelor din lumea ‘ntreaga, de aruncatorii de popice, de orbii care mai apoi numara banii, de mosii cu pensie de 200RON, etc Daca calatoria cu metroul nu e unul din lucrurile cele mai placute, macar sa se destinda atmosfera de catre astfel de cersetorite. La mai multe cersetorite :) de acest fel!

      (Citează)

  6. De ce nu se gandeste nimeni ca totul este regizat si pregatit. Filmul complet o arata pe tipa intrand in vagon. Deci cineva ,,intamplator” filma usa respectiva inainte sa intre artista. De cate ori unul din voi sta cu telefonul/camera pregatite de filmare sau filmand gagicile care intra in vagonul de metrou. Stela, cauta o idee asemanatoare si iti cresti numarul de vizitatori instantaneu!

    Ma ofer model!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus