un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La sfarsit de sezon Lost

1 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Sezonul 4 din Lost s-a terminat cu doar 14 episoade, dar mi s-a părut foarte interesant. A fost mult mai bun decât plictisitorul sezon 3, nu? A avut acţiune, n-au fost timpi morţi şi cel mai important, s-au lămurit multe din misterele insulei, rămânând doar câteva minore pentru următoarele două sezoane ce vor mai fi făcute. Acum că ştim în mare care este miza stăpânirii insulei şi cine este implicat în luptă şi ce interese are fiecare rămâne doar să vedem cum se va rezolva situaţia. Ajunsesem sezoanele trecute să cred că producătorii ne dau mister după mister până când se vor încurca şi ei în ele şi va ieşi o varză, dar pe total au ieşit destul de bine din situaţie şi au făcut un sezon 4 pe care l-am urmărit cu sufletul la gură. De exemplu am fost mult mai interesat de ce se întâmplă în Lost sezonul 4 decât în Heroes sezonul 2, atunci când rula şi acesta, deşi acum un an n-aş fi crezut că va fi posibil să scriu asta cândva.

    3 comentarii

  1. cateva minore? stim miza stapanirii? lol.

      (Citează)

  2. Depinde ce astepti de la serial. Daca vrei sa afli in detaliu cum functiona fumul negru sau exact ce semnificatie aveau numerele, ma indoiesc ca vei afla vreodata sau ca va conta prea mult pentru intriga generala. Ma indoiesc ca va explica cineva in detaliu tot ce s-a intamplat in serial, o mare parte va ramane la imaginatia telespectatorului.

    In rest, serialul se putea termina acum. A zis ala ceva de “a pocket of exotic matter”, si deci banuiesc ca diversele statii de pe insula studiau si experimentau efectele materiei. Probabil de aceeasi cauza avea si insula diverse proprietati (magnetismul, se vindecau toti rapid, etc). Banuiesc ca miza este tocmai asta, noutatile pe care le poti afla din insula si faptul ca poti trai lung si bine pe ea. Diverse alte detalii si curiozitati sunt de umplutura si nu tin neaparat sa le aflu.

    Serialul se putea termina foarte bine chiar si acum (si de fapt cam asa era planul, daca nu ma insel, pana au aflat acum un an ca mai au bani sa-l continue). Ben si Locke dispareau cu insula si misterul continua, restul de personaje principale se salvau de pe insula (elicopter, vapor, etc) si se putea incheia aici totul. O poveste buna nu iti lamureste niciodata cu precizie matematica toate detaliile care au intrat in ea.

      (Citează)

  3. Personal mi-as dori raspunsuri legate de unele aspecte din seriile de pana acum si cred ca acestea vor veni in sezoanele care urmeaza.

    Oricum e loc de unde sa continue cele 2 sezoane ramase ( ce s-a intamplat cu Loke, etc).

    Pe langa asta sfarsitul de sezon mi s-a parut oarecum abrupt, de exemplu moartea lui Jin mi s-a parut oarecum inutila.

    Cheers

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus