un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Greseli de marketing la Cosmote

25 Jun 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Când am auzit prima oară acea reclamă la Cosmote cu “de ce să cari 3 telefoane, când poţi avea unul singur?” mă gândeam ca s-o fi inventat telefonul tri-SIM şi îl oferă Cosmote. Dar era doar reclama la o ofertă avantajoasă de-a lor.

Vorbeam azi cu cineva despre ofertele Cosmote şi mă gândeam şi la ce a scris Arhi acum câteva zile despre trecerea pe acest operator. Nu înţeleg de ce Cosmote nu oferă la vânzare telefoane dual-SIM, care ar fi un mare avantaj în a atrage noi clienţi. Pentru cei care nu ştiu prea bine cum merge un astfel de telefon, spun rapid că se introduc în el două cartele SIM de pe două rețele diferite. Poţi alege de pe ce reţea să suni fiecare contact din agendă, iar telefonul tău va răspunde la ambele numere. Pe piaţă au apărut modele bune, nu doar Huawei (deși am văzut unul cu touchscreen şi o grămadă de funcţii în el, şi mergea foarte bine) ci chiar şi Samsung. Nu vrea lumea să treacă pe Cosmote pentru că toţi cunoscuţii îi ştiu numărul de pe reţeaua actuală? Nu-i nimic, îi vinzi un abonament Cosmote şi un telefon dual-SIM, şi deci pe acelaşi aparat va putea utiliza şi reţeaua grecilor şi reţeaua lui veche, pentru a face o tranziţie graduală sau pt a nu căra două telefoane cu el. M-am uitat acum pe site la Cosmote (tot cam varză site-ul) şi nu au nici un telefon dual-SIM listat în oferte. Mai bine marșau pe această idee decât pe acel i-Mode demodat.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus