un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De-ale zilei

18 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Lângă locul meu de muncă a început construcţia unui complex rezidenţial. Vor fi nişte blocuri de apartamente. Mai ciudat e ca la fiecare lovitură a cupei escavatorului vibrează clădirea noastră. Sunt toată ziua cutremure mici şi dese. E destul de enervant şi vreau să cer primă de stres. Un escavator sapă chiar lângă gardul nostru şi a săpat atât de adânc încât nu-l mai vedem. Sper să nu alunece clădirea noastră în groapa lor.

Am mâncat noul sandviş Chicken Premiere de la McDonald’s. Bunicel, mai gustos decât McChicken, dar din păcate făcut tot dintr-ul fel de pastă presată de pui, nu pare a fi bucată de carne prăjită aşa cum e la KFC, de ex.

Era astăzi un polei bulangistic în unele zone din oraş… ceva de speriat. Mergi fericit pe stradă, pe asfalt, şi deodată eşti pe patinoar. Pui frâna şi nu se întâmplă nimic. Mai nasol e că astfel de polei apare mai ales în intersecţiile de prin cartiere, şi lumea nu se aşteaptă şi nu încetineşte.

  1 comentariu

 1. stefan tuchila

  20/02/2008 la 3:15 AM

  avand in vedere cat de haotic e domeniul asta in romania ar fi bine sa chemi un inginer in constructii sa verifice.
  1. pentru ca ar putea (daca nu au aparut deja) microfisuri in structura care scurteaza viata cladirii si strica (si mai rau) finisajele,etc
  2. pentru ca daca cretinul sapa prea tare s-ar putea sa iti plece blocul. pe bune, fara poante :), gandeste-te doar la biserica armeneasca si acolo chiar supraveghea cineva.

  mai simplu e sa suni la firma de constructii afisata pe panou si sa le pui intrebari

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus