un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prin parcare in mall

18 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Ieri, în timp ce m-am învârtit 20 de minute prin parcarea Plaza Mall după un loc, am descoperit şi următoarea maşină parcată acolo. Mă întreb de câtă vreme e acolo de s-a depus atâta praf pe ea, mai ales în subteran.

  2 comentarii

 1. Heh… o fi ramans fara bani de benzina dupa ce a achitat-o?

    (Citează)

 2. Sau a fost in mall la un film si un biliard, si cand a auzit cat are de platit a trebuit sa lase Mercedes-ul in gaj.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus