un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oare PMB chiar nu voia reclame la Untold, dar le acceptă pe cele la altă țară?!

21 Jun 2018  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Toate reclamele la festivalul Untold au fost scoase acum ceva vreme din București. Zvonurile pe care le-am auzit eu spuneau că asta s-a întâmplat la ordinul primăriei, care n-a avut chef să promoveze (deși pe bani) un eveniment din alt oraș sau din orașul lui Boc sau ce altă variantă de acest tip doriți.

Nu știu dacă sunt adevărate zvonurile, dar Primăria București n-a avut probleme în a accepta publicitate la o altă țară. Astfel de panouri cu “vizitați Ungaria” pot (puteau) fi văzute prin București, eu le-am fotografiat pe cele două de mai jos în cartier.

N-am nici o problemă cu Ungaria ca destinație de turism. Am stat anul trecut cam o jumătate de zi în Budapesta și este un oraș spectaculos, acum și cu multe cafenele și restaurante moderne, practic o destinație foarte bună pentru un city break. Sunt sigur că și alte zone sunt pitorești.

Sper doar să nu fie adevărată treaba cu publicitatea la Untold, că ar fi cam aiurea.

    18 comentarii

  1. Aiurea de ce? Cine plătește are parte și de reclamă.
    Ericsson e firmă suedeză, iar cu toate astea, pe aeroportul din Arlanda o mare parte din reclama afișată vine din partea Huawei, competiția chineză. E doar un panou publicitar, de ce trebuie să îl luăm ca ceva atât de personal?

      (Citează)

  2. Daca e adevarat e chiar aiurea. Oare Firea stie ca in ardeal si in special in Cluj exista ganduri separatiste? Sa ii spuna cineva ca mizerii din astea creaza frustrare si nu aduce nimic bun.

      (Citează)

  3. Firea e suparata ca nu s-a gandit si ea la un festival asemanator ca sa ii aduca publicitate.

    Singurul lucru care o intereseaza…..nu e ca si cum ar fi primar sau ceva de genul asta.

      (Citează)

  4. O fi asociat untold-ul cu satanisti, pagani, pacatosi si de aia a decis sa scoata reclamele cu festivalul. Radem, glumim, dar o cred in stare.

      (Citează)

  5. Genul de proasta care in clipa cand isi da seama ca nu e in stare de nimic incepe sa umble sa distruga munca altora, ca sa zica ca nici altii nu sunt mai buni.

    De aia e Romania atat de praf, ca avem prea multi din astia in functii.

      (Citează)

  6. cum s-a bagat primaria (sau orice institutie de stat) in contractul dintre 2 firme private?

    (asta daca nu cumva firma care detine panourile este a primariei.. nu cunosc)

      (Citează)

  7. Totusi, primariile deobicei autorizeaza x panouri. Firma care le administreaza e libera sa puna ce vrea, atat timp cat respecta anumite reguli. Cum reclamele la Untold sunt aproape 99% text cu niste nume de artisti nu vad ce ar fi putut incalca.

    Iasiul e plin de reclame la Untold, sunt mai multe decat la festivalul local Afterhills. Cu toate ca in Bucuresti chiar am vazut reclame la Afterhils.

      (Citează)

  8. Poate o idee bună ar fi să întrebați primăria?
    Datul cu părerea o fi util, în anumite cercuri, dar fair-play ar fi să cereți un punct de vedere…

      (Citează)

  9. Salut. Firea s-a enervat ca ii zicea lumea uite ce frumos a facut Boc. E vorba doar de orgoliu de Toapa de Voluntari

      (Citează)

  10. Nu prea cred că e adevărat. În primul rând primăria habar n-are câte panouri/bsnnere publicitare a autorizat și unde sunt. Și nici firmele de publicitate nu cred că știu foarte bine. De aceea sunt unele neschimbate de ani întregi, afișate pe clădiri istorice, etc.

      (Citează)

  11. E rahat, primăria nu știe. Aveți memorie scurta sau nu știți că primăria a dispus să dispară panourile antivaccin ?

    Firmele de publicitate le închiriază de la primării sau chiar sunt ploșnițele lor, in consecinta fac ce le zice.

      (Citează)

  12. Nu știam de treaba asta. Am fost de luni până miercuri în București și am vazut și panouri și reclame pe busuri cu Untold.

    Posibil să se fi supărat Duamna pe ei, dar sigur nu le-au dat jos pe toate. Stau în Cluj, de aia mi-au sărit in ochi.

      (Citează)

  13. Ca sa fiu sincer , Untoldul nu mai are nevoie de reclama in tara. Cred ca orice tanar stie de Untold

    Acum trebuie sa stim cum sa promovam festivalul in afara sa le luam banii si la straini ca un strain face (si strica) cam de 2-3 ori cat un roman la petreceri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus