un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LG Action Cam are conectivitate 4G pentru live streaming de oriunde

10 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

lg_action_cam_8
Mi-a plăcut mult noul LG Action Cam pentru că are toate ingredientele necesare pentru a fi o cameră de acțiune foarte bună: senzor de calitate, filmare 4K, conectivitate chiar 3G/4G și o dimensiune foarte rezonabilă.

Prin senzor bun mă refer la unul de 12 megapixeli cu pixeli de 1,55 micrometri, ca la un GoPro Hero 4 Black, dacă nu mă înșel. Obiectivul are un unghi de cuprindere de 150 de grade, mai mult decât la un GoPro, iar ansamblul permite filmarea Full HD la 60 fps și Ultra HD la 30 fps.

Camera include un modem LTE, pe lângă wifi și bluetooth, ceea ce înseamnă că poți face live streaming direct pe Internet (are integrare cu YouTube Live), din cameră, fără a folosi telefonul ca intermediar. Treaba asta deschide o mulțime de posibilități în foarte multe sporturi sau evenimente, mai ales că vorbim de o cameră mică și ușoară (35 x 35 x 79,7mm, 99 grame), cu o carcasă IP67 ce rezistă deci și la înot.

Action Cam este construită pe un chipset Qualcomm Snapdragon 625, mai rapid decât ce găsim în multe telefoane, și include și GPS. Există diverse accesorii pentru ea, precum prinderi de cască, ghidon și probabil și carcase subacvatice. Prețul camerei ar trebui să fie în jur de 350 de euro, comparabil cu un GoPro bun. Camera a fost prezentată încă de prin luna iulie, dar momentan n-a ajuns în Europa.

    2 comentarii

  1. Ar fi cel puțin o problema – în majoritatea zonelor pentru care este proiectata s-ar putea să nu ai nici macar acoperire 3G.

      (Citează)

    • Asta e, înregistrezi pe card. Dar și dacă are acoperire, precum la vreun raliu sau alt gen de cursă sau la maraton/color run șamd, iese viral ca de la vloggerii ăia buni.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus