un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dan Diaconescu strânge semnături în stilul caracteristic

2 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Domnul de mai jos strângea la stația de metrou semnături pentru candidatura lui Dan Diaconescu. Ca și idolul său, tot într-un costum cu două numere mai mare era îmbrăcat, dar nu conducea și un Rolls-Royce.

Mesajul său era scris pe cartonul respectiv:

E omul pe care sunt mândru să-l susțin,
Că va schimba în bine al țării destin
Fi-va PRESEDINTE și mulțumiți vom fi
De tot ce va face în fiecare zi!

Și văd că D.D. chiar candidează sub numele Cristian-Dan Diaconescu, deși mai este un alt candidat independent, Cristian Diaconescu, fost PMP. Poate mai fură niște voturi de la cei neatenți.
semnaturi_dan_diaconescu

    10 comentarii

  1. Il pitesc astia pana in decembrie…sper!

      (Citează)

  2. Cristian Diaconescu, fost PMP, s-a retras, -> o sustine pe Udrea

      (Citează)

  3. Toate ca toate, dar costumele lui Diaconescu sunt mai mult decat OK.

      (Citează)

  4. speedy.gonzales

    02/09/2014 la 6:12 PM

    gura de metrou Tineretului?

      (Citează)

  5. Radu, eu n-am inteles exact la care stil caracteristic te referi. In al doilea rand, cum spunea si @Cristi mai sus, din moment ce Cristian Diaconescu deja s-a retras, exemplul cu coincidenta de nume nu mai este relevant (iar in poza de mai sus vad scris doar Dan Diaconescu, nu apare si Cristian).
    De curiozitate, daca ar fi sa alegi intre Ponta si Diaconescu, ce ai alege? (si de ce?)

      (Citează)

    • @xgaby: omul ăla a scris mare ce face acolo peste un scan al unei hârtii oficiale de strâns semnături, unde scrie Cristian-Dan Diaconescu.

      Evident că l-aÈ™ vota oricând pe Ponta. Diaconescu este un păcălici care-i bun doar la făcut emisiuni “senzaÈ›ionale”, iar în plus este deja condamnat la 3 ani de închisoare într-o primă instanță pentru È™antaj cu un primar. Acum se judecă recurs/apel. UiÈ›i de Oltchim È™i È›eapa dată acolo, unde a venit cu niÈ™te oferte de tot râsul È™i ameninÈ›a cu bani falÈ™i în saci de gunoi, doar pentru audiență, motiv pentru care privatizarea Oltchimului s-a amânat È™i probabil vor fi daÈ›i cu toÈ›ii afară? Dincolo de asta, ce experiență are D.D. în politică externă, skill crucial în următoarea perioadă, în măsuri sociale, în colaborare cu diversele instituÈ›ii È™amd? Să ne reprezinte Diaconescu È›ara în lume, ca preÈ™edinte? Mai degrabă votez cu Udrea, ce Ponta, mai degrabă votez cu toÈ›i ceilalÈ›i din listă înainte de a-l alege pe D.D.

        (Citează)

  6. Cred ca Elefantelul Curios o sa primeasca mai multe voturi decit DD :)

      (Citează)

  7. Mai degraba anulezi votul decat sa il votezi pe Diaconescu sau pe Ponta …

      (Citează)

  8. @nwradu: Mai Radule mai… tare destepti va mai credeti… voi cei care i-ati votat pe Iliescu, Constantinescu, Basescu… mari patrioti si oameni de stat… HOTI SI TRADATORI DE TARA! Daca Diaconescu nu intra in licitatia Oltchim astazi combinatul nu era doar inchis… era TAIAT LA FIER VECHI CA RESTUL FABRICILOR SI UZINELOR… furate de alde BERCEA si TIGANIMEA SUSTINUTA DE POLITICIENII VOSTRII DRAGI. VOI CHIAR SUNTETI NEBUNI? CUM PUTETI SA VOTATI ASA OAMENI ??? CUM? SE DUCE DRACULUI TARA ASTA DACA NU IESE DIACONESCU… CE ALTERNATIVA E? UDREA? HAHAHAHAHA HORROR… PONTA AKA KIM JONG UN ? ? ? HA HA HA HA HA HORRORRRRRRRRRRR….. CARE PANA MEA ALTu ? NUMAI CARICATURI DE OAMENI… macar Diaconescu n-a mai fost la putere… n-avem nimic de pierdut..si-asa tara asta e VARZA. DAN DIACONESCU PRESEDINTE!

      (Citează)

  9. “Și văd că D.D. chiar candidează sub numele Cristian-Dan Diaconescu”
    Cam ce optiuni are?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus