un blog de Radu Dumitru

Concurs Nokia

Update 20 iunie: a început votul final pentru premiul mare de 10.000 de euro. Votați cu Fillr! Detalii aici.

Update 30 martie: finala s-a desfasurat in weekendul trecut si a fost castigata de jocul Fillr, echipa inscrisa prin acest blog. Am scris mai multe articole, astfel:
Castigatorii concursului Nokia Qt Developers
Ce trebuie sa invete echipele de la Nokia Qt Developers
Informatii si fotografii despre Pensiunea Tamina, unde am fost cazati

Update 20 martie: votarea s-a finalizat, dar o zi mai tarziu Nokia m-a informat ca toate echipele trec in etapa de training, ca premiile se maresc si ca ne vedem la munte. Detalii aici.

Update 11 martie: a început votarea, puteți vota aici ideea pe care voi o considerați cea mai bună. Termen 18 martie.

Update: agenda zilelor 24-25 martie aici.

Update: Pe parcursul celor 2 zile de training, 24-25 martie, care va avea loc la hotelul Novotel din Bucureşti, echipele câştigătoare vor participa la o sesiune de training unde vor fi acoperite toate etapele parcurse în dezvoltarea de aplicaţii utilizând Qt SDK, începând cu utilizarea framework-ului pentru UI, QtQuick, integrarea de capabilităţi mobile cu API-urile QT Mobility şi implementarea rezultatelor pe un terminal Nokia. Trainer-ul este Tony Torp, profesor la Universitatea din Tampere.

După cele 2 zile de training, ne vom muta la munte unde pe parcursul a 36 de ore, cu ajutorul informaţiilor acumulate în timpul training-ului şi a asistenței reprezentanţilor Nokia, ideile vor fi tranformate în aplicaţii. Atât tabăra de creaţie din weekend, cât şi trainingul sunt oferite de Nokia şi presupune prezenţa voastră şi o tonă de entuziasm:)

24-25 martie: Training în Bucureşti – oferim cazare o noapte echipelor din provincie, nu şi transport.
25-27 martie – Tabăra de la munte – totul este asigurat de Nokia.


Iată mai pe larg informaţiile despre care am vorbit în postul ce anunţă concursul cu premii de 15.800 de euro pentru programatorii de aplicaţii mobile.

Pentru înscrieri contactaţi-mă prin orice metodă posibilă: lăsaţi un comentariu aici, trimiteţi un email pe adresa contact [at] nwradu.ro sau pe twitter la @nwradu.

REGULAMENTUL complet aici (PDF 178 kB)

—-

Concursul Nokia Qt Developers – 36.40.3.11se va desfăşura în perioada 28 februarie – 23 mai pe site-ul www.nokia.ro/Qt-developers şi pe 5 bloguri partenere : Ionuţ Bălan (www.chip.ro/blog), Cristian Dorombach (www.piticu.ro), Dan Dragomir (www.dandragomir.biz), Radu Dumitru (www.nwradu.ro) şi Cristian Manafu (www.manafu.ro).

Concursul are 2 două etape, fiecare etapă având premii şi structură de desfăşurare distincte.

Etapa 1 de concurs

Pasul 1:

28 februarie, ora 12:00 pm – 11 martie 2011, ora 12:00 pm, fiecare blogger partener va lansa o competiţie pe blogul propriu prin care va promova concursul şi va invita dezvoltatorii să îşi expună ideile de aplicaţii mobile. Fiecare idee de aplicaţie mobilă sau echipă se va înscrie doar pe un singur blog partener.

– Dezvoltatorii trebuie sa înscrie o idee/concept/prototip de aplicaţie creativă care să fie ulterior dezvoltată/dezvoltat într-o aplicaţie mobilă cu un potenţial  ridicat de adopţie rapidă de către utilizatorii Nokia;
– Dezvoltatorii trebuie să fie constituiţi într-o echipă de maxim 4 persoane
– În detaliile de înscriere, dezvoltatorii trebuie să precizeze în mod obligatoriu următoarele: ideea de aplicaţie mobilă propusă, o scurta descriere a acesteia, numele persoanelor care fac parte din echipă şi datele lor de contact (email şi telefon);

Pasul 2:

11 martie – 18 martie 2011- ora 12.00 pm, ideile de aplicaţii înscrise în competiţie pe blogul fiecăruia dintre cei 5 bloggeri parteneri vor fi supuse votului public, procesul de votare se va realiza prin intermediul unui poll.

Primele 5 idei de aplicaţii care au întrunit punctajul cel mai mare în urma votului public vor fi supuse la finalul votingului unei analize finale, efectuate de către bloggerii parteneri şi reprezentanţii Nokia, în urma căreia se vor selecta din acestea cele două idei finaliste cu care fiecare blog partener va participa în etapa următoare a concursului (maxim 2 idei/echipe de developeri pentru fiecare blog partener).

21 martie 2011, ora 13:00 pm – fiecare blogger partener va anunţa oficial pe blogul său cele 2 echipe câştigătoare

Pasul 3:

Echipele finaliste (în total 10 echipe) vor fi automat înregistrate în concursul online Nokia Qt Developers – 36.40.3.11şi în următoarele zile vor fi contactate de Organizator în vederea stabilirii detaliilor pentru participarea acestora la sesiunea specială de training în Qt care se va desfăşura în perioada 24 – 27 martie 2011.

Pasul 4:

În cadrul evenimentului de training echipele de dezvoltatori vor începe să lucreze la ideile de aplicaţii mobile cu care au câştigat competiţia de pe bloguri. Pe 27 martie 2011,  juriul concursului va stabili cele 3 echipe câştigătoare

Etapa 2 de concurs

Pasul 1:

27 martie – 9 mai 2011 Cele 3 echipe finaliste de dezvoltatori trebuie să îşi definitiveze aplicaţiile mobile cu care au participat în concurs şi să le înscrie în Magazinul Ovi.

Pasul 2:

9 mai – 20 mai 2011 – ora 12:00 pm – Cele 3 aplicaţii finaliste vor fi supuse unui proces de votare publică

Pasul 3:

23 mai 2011 – Aplicaţia câştigătoare va fi anunţată pe site-ul oficial de concurs

PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CONCURSULUI ŞI ACORDAREA PREMIILOR.

Pentru etapa 1 de concurs:

– 3 premii constând în câte 1000 euro cash pentru fiecare echipă

7 premii secundare constând în cate 400 euro cash pentru celelalte echipe participante

Pentru etapa 2 de concurs:

– 1 premiu constând în 10000 euro pentru echipa câştigătoare. De asemenea toţi membrii echipei câştigătoare vor beneficia de drepturile care rezultă din înscrierea lor ca membri ai Forumului Oficial Nokia.

Aflați totul despre Black Friday 2016 chiar aici pe blog. Actualizez cu știri la zi, lista magazinelor, cataloage și oferte, bârfe și evoluția vânzărilor.

Bottom border

sus